Justin Thomas blander sig i LIV Golf og PGA-kontrovers – OutKick

Advertisement

Justin Thomas brød endelig sin tavshed ved at tale om LIV Golf-kontroversen, og han holdt ikke sin mund på No Laying Up-podcasten. Han tager det til sig.

“Det er svært. Jeg er færdig med det,” nej i alverden, sagde spiller 5. Jeg går frem og tilbage om, hvor involveret jeg skal være, hvor meget jeg ikke burde være, hvad jeg skal sige, hvad jeg burde’ t sige, hvad jeg vil sige, og hvad jeg ved, kan jeg ikke sige osv. af alle disse forskellige ting, da det først skete, og da det kom ud, gutter, de vil gøre, hvad de vil, og ja, jeg ville ønske, de gjorde’ t men de har ret til deres egen mening og beslutning, og det er sådan set noget.

Thomas taler endda om, hvordan LIV-touren formentlig lærer sine spillere, hvordan de skal håndtere medierne (mellem os er de ikke særlig gode til det).

“Jeg forstår, at de er fodret med alt at sige og alt det der, men bare for dem at sige, at det hele er for at forbedre spillet og for dem – jeg vil bare, for at være helt ærlig, bare ønske, at en af de havde modet til at sige, at jeg gør det for pengenes skyld. For eksempel ville jeg personligt få meget mere respekt for det. Men jo flere spillere fortsætter med at sige og sige, at dette gøres for at forbedre spillet, jo mere bliver jeg bekymret og irriteret over det her,” sagde han.

“Fordi jeg ikke kan forestille mig for en som mig, der kun er i sit syvende eller ottende år på turné, og hvor vigtig en tour er for mig, sammenlignet med en som Rory McIlroy, som jeg er sikker på havde andre muligheder for at lave sådan noget. Du ser på Tiger, som havde gud ved hvor mange muligheder og ting for at gøre sådan noget. Men deres loyalitet og alt, hvad de stod for og promoverede, var knyttet til denne tour.”

LIV Touren har netop afholdt sit andet arrangement, så dette er et nyt problem, der vil kunne mærkes meget i et stykke tid.

Her må vi være enige med Justin Thomas. Han kom ikke ud og sagde, at spillerne, der skulle til LIV Tour, var udsolgt – han påpeger det åbenlyse: Spillere på ikke-PGA Touren er der af økonomiske formål. Ikke alene tjener disse fyre flere penge, de spiller mindre, og denne beslutning har intet at gøre med at forbedre PGA Touren.

Hvem vil ikke gerne tjene flere penge på mindre arbejde? Det er forståeligt, hvorfor mænd i 40’erne ser fordelen ved at bruge mindre tid væk fra deres familier, mens de tjener flere penge. Vi ville gøre det samme i vores fag, men det handler om moralen i at få penge fra Saudi-Arabien. De fleste er ligeglade med, hvor pengene kommer fra, da vi pumper vores benzin direkte fra lande, der ikke respekterer kvinder uden at blinke. Men Justin Thomas var god til at påpege, at spillere ville være meget bedre stillet ved at indrømme, at det hele handler om pengene. Selvfølgelig vil disse fyre ikke tale åbent, fordi det giver indtryk af, at de kan købe deres loyalitet, men sådan er vi alle sammen, for det meste.

Det må også være frustrerende, at du skal svare på spørgsmål om de beslutningstagere, du undgik. De burde lade Justin Thomas og resten af ​​PGA-spillerne være i fred – det er ikke deres problem.

Add Comment