Justin Thomas var vred for at bære en Red Sox-trøje til Yankees-kampen

BROOKLINE, Massachusetts. Justin Thomas lærte tidligt, at rivaliseringen mellem Boston Red Sox og New York Yankees skabte lidenskabelige udvekslinger mellem spillere og fans.

Selv for børn.

Iført en Nomar Garciaparra-trøje på det gamle Yankee Stadium (okay, det kunne have været en fejl), blev Thomas offer for nogle ret barske gestus og udtryk.

“Jeg blev råbt af og skældt ud og givet fingeren til, og jeg var 9 år gammel,” sagde Thomas mandag i The Country Club, hvor der bor 122th US Open i denne uge. “Det var min første eksponering for Yankees-Red Sox-rivaliseringen.

Thomas, der tilføjede et andet Wanamaker Trophy til sin samling i sidste måned i en sejr over Will Zalatoris på Southern Hills Country Club i Oklahoma, blev ikke vendt på grund af fornærmelser. Han har været en livslang Red Sox-fan, der ærer David Ortiz i sin e-mail-adresse.

US Open: Ti gange | Sådan ser du

“Min onkel er fra området, og han er en stor fan af Rødstrømper, og det var som om, der ikke var nogen fødselsdag, og ingen julegave, som var til mig fra ham, var noget andet end Rødstrømper,” sagde Thomas. ”Jeg havde mange trøjer, t-shirts, mange hatte, mange tæpper. Jeg havde Nomar. Jeg havde Manny (Ramirez). Dengang var min første Red Sox-trøje en David Ortiz-trøje. Jeg tror selv jeg havde (Jason) Varitech. Han tog mig engang med til et Yankees-Red Sox-spil på Fenway til min fødselsdag, og det var virkelig fedt.”

Thomas, der har vundet 15 PGA Tour-titler og FedEx Cuppen, er en af ​​denne uges favoritter i The Country Club. Verdens nr. 5 sluttede på tredjepladsen ved RBC Canadian Open i sidste uge, da Rory McIlroy “slog ham” i sidste runde.

Add Comment