Kevin Wong fra Trevor Project deler, hvad der er i hans hjørne af internettet

Her hos Mozilla er vi de første til at indrømme, at internettet ikke er perfekt, men vi er også hurtige til at påpege, at internettet er ret forbandet magisk. Internettet åbner døre og muligheder, giver folk mulighed for at komme i kontakt med andre og giver alle mulighed for at finde deres plads – deres hjørner på internettet. Hver af os har en internethistorie, der er værd at dele. I My Corner of the Internet taler vi med folk om de online-pladser, de ikke kan få nok af, som vi bør spare på. Lomme at læse senere, og hvilke sider og fora der har formet dem.

I forbindelse med Pride-fejringen, der finder sted i juni, introducerer vi i denne måned LGBTQ+-ledere som en del af vores Mit internethjørne serie. Først ud er Kevin Wong, VP for kommunikation ved Trevor Project, hvor vi taler med ham om, hvad han forbruger online, hans kærlighed til sin kat Izzy og skæringspunktet mellem LGBTQ- og AAPI-samfundene.

Hvad er dit yndlingshjørne på internettet?

Jeg interagerede med andre Instagram-konti og delte AAPI-nyheder og præstationer, som f.eks guldhus, Golden Netflix, NextShark, NBC Asian America og mere. På trods af en bemærkelsesværdig stigning i medieeksponering for AAPI, er det stadig ikke mainstream, så jeg kan godt lide at holde øje med disse konti for altid at se, hvad der sker.

Hvad er et dybt internetdyk, som du ikke kan vente med at vende tilbage til?

Jeg elsker mærkelige fakta om dyr eller videnskab, så hver gang nogen starter en fordøjelig twitter-tråd, føler jeg, at jeg er i himlen.

Hvilken fane i din browser fortryder du altid at lukke?

Helt klart min Gmail-fane, uden tvivl.

Hvilken LGBTQ+ person er aktiv online og er en rollemodel for dig?

Åh, åbenbart Jay Jerden. Han er en b-komiker, og han får alle sine følgere til at grine på nogle ret hårde tider. Jeg har set ham optræde på standen og i det virkelige liv, og hits bliver ved med at komme!

Hvad kan du ikke stoppe med at tale om online lige nu?

De sidste fem år har jeg INGEN hold kæft med vores kat, Izzy. Hun er russisk blå og meget kærlig! Hun elsker endda fremmede.

Hvad var det første onlinefællesskab, du oprettede forbindelse til?

Jeg kan huske, da jeg voksede op, og jeg ville virkelig gerne komme i kontakt med en masse LGBT-personer, så jeg ledte efter disse forbindelser på internettet. Så, da jeg begyndte at arbejde med kommunikation, interagerede jeg med PR-professionelle på internettet såvel som med andre folk fra AAPI på Twitter.

Hvilke artikler og videoer har du i din lomme og venter på at blive læst/set lige nu?

Jeg har lagt mærke til, hvor trøstende jeg er ved at se serier og film, som jeg allerede har set, såsom The Witcher, Fullmetal Alchemist og John Wick-trilogien. Derudover kan jeg tænde en anden skærm eller tage en lur, hvis jeg vil!

Hvis du kunne skabe dit eget hjørne af internettet, hvordan ville det så se ud?

Det ville være fantastisk at have et hjørne af internettet, der konstant validerer dig ved at genkende dine styrker og booste din selvtillid. Mange af mine venner fortæller mig, at de mangler denne validering, og jeg tror, ​​at der altid er plads til mere i alles liv. Men hvis jeg kunne forvandle mit eget hjørne af internettet til et fysisk rum, ville det være lige så behagelige steder at sove og en dansefest!

Kevin Wong (han/han) – Vicepræsident for kommunikation Trevor projekt, verdens største selvmordsforebyggende og mentale sundhedsorganisation for unge LGBTQ-personer. Han fører tilsyn med organisationens kommunikationsstrategi, herunder medierelationer, berømthedsengagement, intern og ledelseskommunikation, præstationer og priser, krisekommunikation og mere.

Gem og opdag de bedste artikler, historier og videoer på nettet

Få en lomme

Add Comment