Kirsten Storms fra General Hospital reagerer på internethadere

Internettet kan være et brutalt sted, hvor folk bag pseudonymernes anonymitet frit kan sige, hvad de vil, ofte uden hensyntagen til følelserne hos den person, de taler om. HOVEDSYGEHUS stjerne Kirsten Storms (Maxie) nyder at være aktiv på sociale medier, og som sådan er hun stødt på en masse uhøflige og grimme kommentarer, som formodede “fans” har sendt hende.

“Der var et øjeblik i mit liv, hvor jeg blev påvirket af negativitet,” indrømmede Storms. GC medskuespiller Maurice Benard (Sonny) under en episode af ham sindstilstand serie. “Og under hele min rejse med mit mentale helbred er jeg kommet til en anden tilstand med det her. Og roligere.

“Jeg vil ikke sige, at jeg er ligeglad med, hvad folk tænker,” tilføjede hun. “For det gør jeg. Men det, der bekymrer mig, er, at jeg gerne vil huskes som et godt og behageligt menneske. Det er det hele. Derfor er det vigtigt for mig, at du tænker positivt om mig. Hvis du føler dig negativ over for mig, føler jeg næsten ligesom… jeg ved, at jeg giver god energi ud. Jeg er ked af det på din vegne, at du er et sted, hvor du projicerer de negative følelser, du har.”

Så hver gang Storms støder på sådan en vederstyggelighed online, vender hun bare den anden kind til. “Jeg skændes aldrig med nogen,” insisterede hun. “Så hvis jeg får en negativ kommentar eller noget, er mit svar altid: ‘Jeg håber, din dag ændrer sig, og at du ikke føler behov for at angribe nogen, der ikke har gjort dig noget’. Jeg prøver ikke at rode med det.

“Jeg vil ikke dvæle ved de dårlige ting, som nogen sagde,” indrømmede skuespillerinden. Eller spørg om de har ret. Undtagelsen for mig er, når nogen taler om min datter eller min opvækst. Så svarer jeg. dødelig!”

Elsker du GG? Sørg for at deltage i vores Facebook-gruppe Vi elsker General Hospital at chatte om alle de seneste historier og krydret sladder!

Add Comment