Kosten og træningen, der hjalp denne fyr med at tabe sig i Fight Club som 40-årig

Jason Strimpel

Bidraget af Jason Strimpel

Jeg har altid været i god form og velbevandret i fitness, gør styrketræning til tider i næsten 20 år. Jeg prøvede hele spektret, gik til undervisning, arbejdede med trænere og trænede sideløbende. Jeg har gået i fitnesscenteret på det seneste og spist ret godt, men jeg er også 40, så jeg er blevet “blød”. Min stofskifte bremset. Singapore havde meget strenge Covid-restriktioner, og jeg blev doven. Jeg spiste hvad jeg ville og sov dårligt. (Jeg har to børn.)

Jeg savnede en masse aktivitet, og normalt følte jeg mig bare underlegen og utilfreds med, hvor jeg var. Jeg besluttede, at jeg virkelig ville ændre min kost, tage den til næste niveau og se, om jeg kunne ligne Brad Pitt i Kampklub. Derfor abonnerede jeg på Maksimal ydeevne Gymnastiksalen i Singapore.

høflighed af Jason Strimpel

Jason Strimpel

Så det første vi gjorde var at håndtere min kost. Jeg blev meget streng med, hvad jeg spiste. Jeg har altid holdt øje med min mad, men jeg er begyndt at spise langt færre kalorier og sørge for, at mine makroer er afbalancerede. Jeg plejede ikke at være særlig disciplineret, spiste en masse stivelsesholdige kulhydrater, jordnøddesmør og slik og fik ikke nok protein.

Jeg kom ind i en meget bedre rutine. Til morgenmad havde jeg 300 gram græsk yoghurt og en smoothie. Frokosten bestod af 160 gram kyllingebryst og to hårdkogte æggehvider. Til en eftermiddagssnack ville jeg have 500 gram jordbær. Så til aftensmad ville jeg have 225 gram hvid fisk og 250 gram stegt græskar. Jeg gjorde dette hver eneste dag. Væn dig til kylling og græskar, siger jeg!

Jeg drak også 150 ounces vand om dagen og det meste stoppe med at drikke alkohol. Folk kan faktisk undervurdere effekten af ​​disse to ændringer, men de gør en stor forskel.

Da alle fitnesscentrene i Singapore blev ved med at lukke på grund af Covid, opsagde jeg mit medlemskab og begyndte at løbe 25-30 kilometer om ugen, men uden styrketræning. Under forvandlingen løftede jeg vægte tre dage om ugen og gik 10.000 skridt om dagen. Igen, små ting som at gå 10.000 skridt om dagen kan virkelig gøre en forskel.

jeg lærte en masse fra min træner. Det vigtigste var formen: de fleste bevægelser kendte og gjorde jeg før, men min form var ikke i orden. Han lærte mig, hvordan man udfører bevægelserne korrekt. Vi talte også meget om kost og hvordan madvalg præstationspåvirkning og reagere i kroppen.

Det tog mig noget tid at sætte pris på benøvelser. Split squats er ret irriterende. Hvem laver jeg sjov med – alle benøvelser er ret lamme. Jeg fandt dem dog de mest nyttige. Benøvelserne fik min puls op, og jeg forbrændte mange kalorier. Nu føler jeg mig også meget stærkere.

høflighed af Jason Strimpel

Bidraget af Jason Strimpel

Vi fokuserede på kroppens genopbygning og holdt mig inde kalorieunderskud til at forbrænde fedt og samtidig opbygge muskelmasse. Jeg tabte mig omkring 5 kg (11 lbs) til 80,1 kg (177 lbs). Min kropsfedtprocent faldt fra 50 procent til 9,5 procent. Og jeg blev lidt stærkere ved at tilføje 10 kg (22 lbs) til brystpresset og næsten 50 kg (110 lbs) til trap bar-øvelserne. Dette var lige mellem november 2021 og midten af ​​februar 2022 med en to-ugers pause midt i ferien.

Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med resultaterne, men selve processen var noget, jeg nød. Jeg nød ikke kun træningen, men også den daglige udfordring med at spise godt. Jeg udviklede spisevaner, som jeg stadig følger i dag. Mine sundhedsmarkører var i god form før transformationen, så jeg tror ikke, de har ændret sig meget, men jeg føler mig meget mere sikker på at vide, hvad jeg skal spise og have viljestyrken til at træffe de rigtige valg af mad. Min vigtigste takeaway er, at diæt virkelig 80 procent spil.

Jeg sov også bedre, var i bedre humør og havde generelt mere energi end før forvandlingen. Jeg tror, ​​at det at drikke 150 ounce vand er hemmeligheden bag at have det godt, som flere burde kende til. Måske skal jeg i fremtiden igennem programmet igen, men nu kommer jeg bare hver dag: Jeg går, træner og ser min kost. Fitness er en livslang rejse.

Til enhver, der tænker på, hvordan man starter denne rejse for sig selv, siger jeg: bare start. Det er lige meget, om du har de rigtige sko, eller om du kender nogle moves, eller om det er tirsdag. Gyms kan være skræmmende, men efter min erfaring er der ingen, der dømmer nogen. Bare det at dukke op er allerede en stor bedrift. Desuden kan man kun læse så meget på internettet. At gennemgå programmet tilføjer et ansvarsniveau, der er vigtigt i svære ting. At have en erfaren guide kan virkelig hjælpe med din motivation. Ved også, at denne rejse ikke er let – og det burde den ikke være.

Dette indhold er oprettet og vedligeholdt af en tredjepart og importeret til denne side for at hjælpe brugere med at angive deres e-mailadresser. Du kan finde mere information om dette og lignende indhold på piano.io.

Add Comment