Leder af Riot Games-spillerfællesskabet, kendt som “Aureylian” for spilstreamingfans, i hendes yndlingshjørner af internettet.

Her hos Mozilla er vi de første til at indrømme, at internettet ikke er perfekt, men vi er også hurtige til at påpege, at internettet er ret forbandet magisk. Internettet åbner døre og muligheder, giver folk mulighed for at komme i kontakt med andre og giver alle mulighed for at finde deres plads – deres hjørner på internettet. Hver af os har en internethistorie, der er værd at dele. PÅ Mit internethjørne, vi taler med folk om de onlinepladser, de ikke kan få nok af, hvad vi skal spare på Lomme at læse senere, og hvilke sider og fora der har formet dem.

I denne måned taler vi med Erin Wayne, der er kendt som “Aureylian” i spilstreaming-fællesskabet og nu er leder af Riot Games’ globale spillerfællesskab. Hun fortæller om, hvad hun læser, hvordan hun ved et uheld fik sin start på YouTube, og hvad vi alle kan lære af spillere.

Hvad er dit yndlingshjørne på internettet?

Jeg elsker at bage, planlægning af fester og alle de risikable ting, og det er derfor, jeg bruger Pinterest og Etsy dagligt. Lige nu er min mor og jeg ved at renovere en hytte bygget i 1950’erne, så at finde antikviteter og inspiration til at renovere vores lille stykke af verden, mens vi stadig beholder den oprindelige charme, var sådan et sjovt sideprojekt. Jeg finder også stor glæde af at støtte lokale/små virksomhedsejere, og disse er gode måder at gøre det på!

Hvad er et dybt internetdyk, som du ikke kan vente med at vende tilbage til?

Jeg elsker historie og er for nylig blevet virkelig fascineret af perioden før Elizabeth I’s regeringstid i England. For mig er hun en af ​​de mest interessante mennesker i historien, og perioden op til hendes regeringstid er noget, som jeg er meget interesseret i at studere gennem historiske optegnelser og dokumenter, foruden de mange spændende film og tv-serier om hendes liv .

Hvilken fane fortryder du altid at lukke?

Min kalender! Mellem at være mor og at lede fire globale teams lever jeg min kalender. Jeg er fortabt uden ham!

Hvad kan du ikke stoppe med at tale om online lige nu?

Skotland. Jeg skal i Skotland til sommer, og jeg ved, at det bliver en helt unik oplevelse. Jeg er til dels skotsk, men det er også et smukt land med utrolige mennesker, lækker mad, dyb historie og de mest betagende seværdigheder. Jeg håber, at ved at dele, hvad jeg oplevede der, vil det inspirere andre til at gå og deltage i denne kultur.

Hvad var det første onlinefællesskab, du oprettede forbindelse til?

Selvom jeg har spillet World of Warcraft siden 2005, har jeg spillet med lokale venner og til LAN-fester uden rigtig at være forbundet med guilds eller online-fællesskabet. Faktisk var det først i 2012, at jeg begyndte at kontakte folk på Twitter for at blive medlem af den WoW-inspirerede Minecraft-server, som jeg var med til at skabe, og som jeg virkelig kom ind i online-fællesskaber. Dette lancerede til gengæld ved et uheld min YouTube-karriere og er i sidste ende grunden til, at jeg er, hvor jeg er i dag!

Hvilke artikler og videoer har du i din lomme og venter på at blive læst/set lige nu?

Der er flere opstillet på min liste lige nu. Som kvinde i spilindustrien kan jeg ikke vente med at læse “En pioner genopdaget: Kvinden der bragte det feminine image til spil.” Jeg er også en stor historieinteresseret, så jeg sparede “Et smils historie gennem kunst, kultur og etikette”. Da vores team for nylig har ansat omkring 20 nye mennesker, er jeg også meget interesseret i, hvad Harvard Business Review har at sige om fastholdelse af medarbejdere. “Nøglen til at fastholde unge arbejdere? Den bedste tilpasning.

Hvordan tror du, at fremtiden for gaming vil se ud?

Jeg tror, ​​at spilvirksomheder endelig er begyndt at forstå, at spillere, som alle andre, er mangefacetterede. Vi elsker spil, men vi elsker også musik, tv, sport og mode. Listen fortsætter, og jeg forventer, at spilselskaber begynder at diversificere den måde, de interagerer med deres spillere på, for at fortsætte med at tjene dem alle disse steder. Det var derfor, jeg sluttede mig til Riot. Jeg tror på, at Riot er på forkant med innovation i, hvad det vil sige at være en spillercentreret, fællesskabsdrevet spilvirksomhed, der ikke kun giver spillerne en meningsfuld spiloplevelse, men giver dem utallige muligheder for at interagere med sine [intellectual property] til forskellige livsstile.

Generelt forventer jeg også, at spil fortsætter med at fokusere på fællesskabsaspektet af produktet for at holde folk forbundet. Når jeg kommer ud af pandemien, er mit håb, at ikke-spilindustrierne vil begynde at forstå, hvad gamere altid har: at kommunikation med hinanden på værdifulde og meningsfulde måder kan og sker digitalt. Jeg mødte min mand og bedste venner gennem sociale medier/spil, og selv min far fandt måder at bringe sine brætspil online for at holde kontakten med sine venner for livet under pandemien. Det er en af ​​de mest personlige og meningsfulde forbindelser, vi har, fri for den overvældende natur af likes, kommentarer, delinger og viralitet på sociale medier, hvilket giver os mulighed for at vende tilbage til det grundlæggende i ren forbindelse med hinanden.

Hvis du kunne skabe dit eget hjørne af internettet, hvordan ville det så se ud?

Sandsynligvis meget lig mine Pinterest boards (griner). Det er en fantastisk måde at dele ting, jeg arbejder på, eller projekter, jeg gerne vil i gang med, ting, jeg er ved at lave (hvis jeg skal være ærlig, ville jeg ønske, at Pinterest havde brugt flere kræfter på ‘prøv det’-funktionen), steder jeg gerne vil besøg. , samt sjove eller inspirerende billeder, memes og grafiske designs, som jeg virkelig nød. Der er også mange citater fra Leslie Knope og Ted Lasso.

Erin “Aureylian” Wayne er Global Head of Riot Games’ Community of Players, der fører tilsyn med fællesskabets deltagelse i alle Riot-spil, inklusive Liga af legender, et af de mest populære konkurrencedygtige videospil i verden. Hun leder også udviklingen af ​​strategier og programmer for Riots engagement med spillere over hele verden relateret til community, redaktion, influencer management og sociale medier. Før Riot tilbragte Erin syv år hos Twitch, hvor hun byggede og ledede deres fællesskaber og skabermarketingteams, der fokuserede på at engagere, engagere og uddanne Twitch-brugere.

Add Comment