Leslie Sansons hjemmetræning er min nye besættelse

Videoer af Leslie Sanson, der går derhjemme, har fået millioner af visninger på YouTube. Deres popularitet er ikke, fordi de byder på splinternye øvelser eller topmusik, men fordi fitnesspersonlighedens træning er enkel, motiverende og, efter min ydmyge mening, fuld af charmerende gruppefitnessnostalgi i 80’er-stil. .

Dette giver mening i betragtning af, at Sansone udgav sin første fitnessvideo i 1980.. Hun er også skaberen gå derhjemmehan er nummer et i rummet gang fitness program designet til at “du kan gå uden at forlade dit hjem.” Som En der elsker gåture og komforten i mit hjemJeg troede, de ville være perfekte til min træning.

Bemærk venligst, at disse fitnessvideoer ikke er som de helt almindelige træninger, du normalt streamer fra træningsstudiet eller trænerplatforme. Hvis du ser på Sansone YouTube-kanal “Walk at home”du vil se masser af gangøvelser at vælge imellem, alle fokuseret på marchen – så hendes træningsstil er perfekt til de dage, hvor du ikke vil gå i fitnesscenter, lave burpees i luften eller skifte pyjamas .

Kanalen er også en jackpot af indhold, der hjælper dig med at tage flere skridt. Ifølge en undersøgelse foretaget af OnePoll på vegne af Superfeet, 2002 respondenterne sagde, at de allerede i gennemsnit 5.900 skridt om dagen, men mange håbede på at fordoble det beløb i år. Og jeg er lige der med dem: Jeg var alt om sørg for, at jeg tager nok skridtisær da jeg arbejder ved mit skrivebord hele dagen. Det er overflødigt at sige, at jeg havde tænkt mig at prøve Sansone Walk at Home-træning – læs videre for, hvordan min oplevelse var.

Gå Leslie Sanson derhjemme video

Ifølge Walk at Home YouTube-kanalen tilbyder Sansones videoer mange måder at gå på for at forbedre styrken og det generelle helbred. Du kan kalde Sansone for dronningen af ​​kreativ gang: hendes kanal har en bred vifte af aktiviteter, der varierer i varighed, intensitet, humør og afstand, blandt andre kategorier. 30 minutters forbedret fitness-gang, for eksempel, lover at hjælpe dig med at “føle dig mere fokuseret og have mere energi” gennem en kombination af rask gang og sidetrin. Andre videoer inkluderer “Two Mile Walk”, “20 Minute Reinforced Walk”, “1 mil glad gåtur“og hende”rask gåtur 30 minutter” session, men de deler alle en rød tråd af variationer af Sansone-øvelser med gang på plads – tænk skridt med koordinerede slag, gang frem og tilbage, skridt og spark og lette spring for at nævne nogle få. Jeg troede aldrig, at indendørs gåture kunne være så alsidig en aktivitet.

Førstehåndsindtryk

Besluttede at prøve Sansone. 30 minutters video om rask gang, en fan-favorit træning med næsten 100 millioner visninger og over 500.000 likes. Jeg besluttede, at jeg ville marchere eller gå på plads under hele træningen, måske med et par ekstra bevægelser – squats? udfald? – tilføjet. For det meste var jeg præcis. Faktisk er dette en 30-minutters march på stedet.

Hvad jeg ikke var forberedt på var Sansons hoppende støtte, 80’er-stil armrejsninger og vinstokke, eller hendes flok reserveentusiaster klædt i matchende toppe og røde sko. Noget ved det hele føltes så hyggeligt og lykkeligt. Så ja, måske havde jeg et underligt stort smil på læben hele tiden.

Walk Walk Walk Experience

I begyndelsen af ​​videoen forklarer Sanson essensen af ​​80’ernes beats. Hver sang er valgt, så du nemt kan Match dine trin til rytmen og få en vis “mile i timen”. Mens du marcherer, minder hun dig om at blive ved med at bevæge dig ved at sige “Gå, gå, gå, gå,” hendes signaturfrase, som hurtigt er ved at blive sit eget soundtrack.

Jeg fulgte Sansone skiftevis gang med hamstringsfleksion, dødløft, mini squats, tilbageslag, knæløft og igen masser af vinstokke, hvilket betød, at træningen faktisk engagerede alle mine muskelgrupper. Sansone tog sig også tid til at forklare formålet med hvert træk, med al den livlighed og omhu, du ville forvente af en person, der har været i spillet i årtier.

For mig a gangtræning kan mærke lidt for meget det var let til tider, så det var en god påmindelse om, at hvert træk virkede på en bestemt muskel og dermed gav mig en god træning, selvom mine muskler ikke “brændte” af sig selv. “Det er rart at bevæge sig og få de muskler til at bevæge sig,” sagde Sansone. Og jeg måtte være enig.

Min takeaway

Der er faktisk noget at sige om kombinationen af ​​konstant gang, let træning. Det er helt sikkert min puls kører, men ikke nok til mentalt at bede om, at træningen slutter. Og da Sansone altid tilføjede nye træk, lagde jeg mærke til, at jeg aldrig kedede mig. Når jeg først er blevet for vant til sidetrinnet, benløftet eller vinstokken, er det tid til at “gå, gå, gå, gå.”

Øvelsen endte med et hæl-ned-trin og en langsommere march, som Sansone siger hjælper med at genoprette normal vejrtrækning. I stil med en perfekt fitness-guru talte hun ned fra otte (og syv og seks) med alle sine reservemaskiner, der fulgte det perfekte skridt bag sig. Hendes lektioner er så søde og, IMHO, bestemt værd at prøve, uanset om du vil tage flere skridt eller passe ind i nogle bevægelser i 80’er-beats – alt sammen hjemmefra.

Add Comment