Lewis Hobba: 10 sjoveste ting, jeg nogensinde har set (online) | komedie

THan internet er dybest set solskin for mig. Jeg har brug for det for at leve, men jeg ved, at det at tilbringe hele dagen i dens udstråling til sidst vil dræbe mig. Det gjorde min hjerne dårligere, men når jeg ser disse sjove videoer, kan jeg nemt glemme, hvor forfærdeligt det er. Faktisk kan jeg nemt glemme alt, fordi internettet har ødelagt min langtidshukommelse.

Jeg bliver nervøs, når jeg viser folk noget på internettet – det er meget pinligt at vise folk, hvad de allerede har set. Folk himler med øjnene, som om du er den anden person, der opfinder hjulet. Når det er sagt, lad os starte med en ekstremt populær video!

1. Lubalin: Gør Yahoo Answers til smuk musik

Mest sandsynligt har du set Lubalins sange kompileret ud fra internetkommentarer. Han var på Fallon, som gør, hvad jeg gør, det er som at “introducere” dig til Coldplay. Hvis du allerede har set det, så lad som om du ikke så det, og grin sammen for at få mig til at føle dig godt tilpas. Dette er den perfekte udformning af en simpel idé.

2. Dette tweet (også kunne lide af Taika Waititi)

😂😂😂 https://t.co/4Xxm9Q39bs

— Taika Waititi (@TaikaWaititi) February 2, 2021

\n”,”url”:”https://twitter.com/taikawaititi/status/1356742876504313856?lang=en”,”id”:”1356742876504313856″,”hasMedia”:false,”role”:”inline”,”isThirdPartyTracking”:false,”source”:”Twitter”,”elementId”:”1962e6e8-0319-4b2b-a5e1-8b04c1555f6e”}}”/>

Jeg må have fået dette tweet tilsendt mindst et dusin gange, da det gik ned. Jeg ved allerede, at mit arbejde er en joke, jeg har ærlig talt ikke brug for sådanne personlige angreb. Min kæreste syntes, det var meget sjovt, da jeg viste hende dette (efter hun havde afsluttet sin travle dag på hospitalet).

3. Dag i dag: “Er det fedt?”

Jeg opdagede The Day Today kun 20 år efter, at den var ude af luften. Tak internet! Det er fødestedet for Steve Coogans karakter Alan Partridge. Det er ikke Partridge, men sætningen “Er det fedt?” dette er noget, min veninde Veronica Mills og jeg har råbt ad hinanden fra tid til anden, siden hun viste mig denne skitse.

4. Indtryk!

Når først algoritmen beslutter dig for, at du kan lide noget, vil den skubbe det ned i halsen på dig, som en and forvandlet til foie gras. Han besluttede, at jeg elsker “konkrete oplevelser”, og jeg tager hatten af ​​for den forfærdelige algoritme, for det gør jeg virkelig! Her er tre hurtige favoritter:

@calebsaysthings: lyt til en ven, når han tager helt fejl

@calebsaysthings felt like this one needed to be here #foryou #fyp ♬ original sound – caleb hearon

“,”alt”:”tiktok”,”index”:14,”isTracking”:true,”isMainMedia”:false,”source”:”TikTok”,”sourceDomain”:”tiktok.com”}”>

Tillad TikTok-indhold?

Denne artikel indeholder materiale leveret af tik tak. Vi beder om din tilladelse, før du uploader noget, da de kan bruge cookies og andre teknologier. For at se dette indhold, klik på “Tillad og fortsæt”.

Der vil aldrig være en stærkere følelse af at tale med sådan en ven.

@melbattleHvad siger mødre, når det regner

@melbuttle My garden will be loving this rain! #mom #momsoftiktok #mums #mother #australia #australian #rain #fyp #humour ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

“,”alt”:”tik tok”,”index”:17,”isTracking”:true,”isMainMedia”:false,”source”:”TikTok”,”sourceDomain”:”tiktok.com”}”>

Tillad TikTok-indhold?

Denne artikel indeholder materiale leveret af tik tak. Vi beder om din tilladelse, før du uploader noget, da de kan bruge cookies og andre teknologier. For at se dette indhold, klik på “Tillad og fortsæt”.

Mel Battles indtryk af mødre tilhører museet. “God dag at være en frø!” Elsker det.

@itscaitlinhej: Den “triste hovedpige” i hver Netflix teenagefilm

@itscaitlinhello She’s ✨DAED✨ #fyp #foryou #foryoupage #netflix #mom #AirPodsJUMP ♬ original sound – Caitlin Reilly

“,”alt”:”sad netflix girl”,”index”:20,”isTracking”:true,”isMainMedia”:false,”source”:”TikTok”,”sourceDomain”:”tiktok.com”}”>

Tillad TikTok-indhold?

Denne artikel indeholder materiale leveret af tik tak. Vi beder om din tilladelse, før du uploader noget, da de kan bruge cookies og andre teknologier. For at se dette indhold, klik på “Tillad og fortsæt”.

Caitlin Reilly spiller de bedste skuespillere. Alt hendes arbejde er smukt, men hendes serie af dårligt skrevne kvindelige karakterer (i sci-fi, action, teen-drama og mere) er fantastiske.

5. Klikhulsquiz “Kend din drages navn”

Der er glæde i en vittighed, der overrasker dig. Det er det ikke. Denne skøre prank går præcis, hvor du tænker, og din hånd er på det skøre rat.

Det er en syg spænding. Gå og forkæl dig selv. Kend dit dragenavn, medmindre det er Rugart. Din drage må hellere ikke være Rugart!

6 Vortesvinet angriber den person, der forsøgte at klappe vortesvinet

Nogle gange, når vi har haft en hård dag på arbejdet, foreslår mine kolleger at se den sydafrikanske mandsvin igen. Det er bare en lille fornøjelse. Alle har deres egen version af den sydafrikanske grisemand. Det er min.

Den, der har lavet dette klip, afsluttede det på PRÆCIS det rigtige tidspunkt. Vi vil aldrig vide, hvad der skete med den sydafrikanske grisemand, og jeg tror, ​​det er det bedste.

7. Livet i spørgsmål: Visdomsskolen med Aaron Chen

Som tv-vært stiller jeg spørgsmål hver dag, men inderst inde ved jeg, at jeg aldrig kan komme tæt på Aaron Chen, når det kommer til at stille spørgsmål.

8. Dette billede af Mitchell og Webb: “Bliv hjemme”

Den eksploderede igen i begyndelsen af ​​pandemien og er stadig en moderne klassiker. Det var ret tæt på for to år siden – jeg håber du er klar til at grine af det igen!

9 billeder af kaotisk natklub Twitter Konto

pic.twitter.com/AlemWbeSQO

— Chaotic Nightclub Photos (@ClubPhotos_) April 8, 2022

\n”,”url”:”https://twitter.com/ClubPhotos_/status/1512505581516566531″,”id”:”1512505581516566531″,”hasMedia”:false,”role”:”inline”,”isThirdPartyTracking”:false,”source”:”Twitter”,”elementId”:”d5b5bbf4-8221-43ec-bb56-69766a350ffa”}}”/>

Mens verden åbner sig efter flere års selvisolation, er folk klar til vores jazztid. Chaotic Nightclub Photos er både et kærlighedsbrev og en offentlig meddelelse til alle, der er klar til at vende tilbage og farvelægge byen.

ti. Titlen på denne vogter

Jeg er rigtig dårlig til penge. Jeg købte noget bitcoin tilbage i 2010 for at købe almindelige juridiske ting online, og jeg holdt ikke styr på min pung. Jeg aner ikke hvor det er. Min ven Michael Hing lavede et groft skøn og anslåede dens nuværende værdi til omkring 3 millioner A$. Godt. Nu kan jeg kun glæde mig over, hvordan rige mennesker taber penge på latterlige måder.

Jeg siger ikke kun dette for at få The Guardian til at se godt ud, men denne overskrift viser den perfekte grad af tilbageholdenhed. Det kan ikke være meget sjovere end sandheden.

Add Comment