LIVERESULTATER i Wimbledon 2022: Djokovic og Kyrgios gør klar til finalen, efter Rybakina slog Jaber for at vinde første Grand Slam

Advertisement

Rybakinas reaktion

Elena Rybakina indrømmede, at hun var meget nervøs før kampen, og så reagerede hun.

Hun sagde: “Jeg var meget nervøs før kampen, under kampen, og jeg er glad for, at det er slut, for at være ærlig. Faktisk har jeg aldrig følt noget lignende. Jeg vil gerne takke publikum for støtten, det har været utroligt i disse to uger.

“Men jeg vil også gerne lykønske Ons med en fantastisk kamp og alt, hvad du har opnået. Jeg tror, ​​du er en inspiration for alle. Du har et fantastisk spil. mod dig har jeg løbet så meget, at jeg ikke tror, ​​jeg behøver at træne mere.

“Mange tak. Det er bare en utrolig atmosfære. Tak skal du have.

“Det er rigtigt, at jeg ikke forventede at nå den anden uge af Grand Slam i Wimbledon. At være en vinder er fantastisk. Jeg har ikke ord til at udtrykke, hvor glad jeg er.

”Men jeg ville selvfølgelig ikke være her uden mit hold, så jeg vil gerne sige en stor tak til dem. Jeg vil gerne sige tak til min træner, mine sponsorer, alle. Det vigtigste er selvfølgelig mine forældre, de er her ikke, så jeg er ked af det. Min søster er her, og hun kommer først for at se på for tredje gang, så jeg er glad for at hun er her.Uden min forældre, jeg ville bestemt ikke være her. Tusind tak til alle. “

Add Comment