Maria Sharapova: Jeg så et par kampe af Rafael Nadal

Den tidligere femdobbelte Grand Slam-mester Maria Sharapova sagde, at hun så et par kampe af kampen mellem Rafael Nadal og Novak Djokovic. Tirsdag aften i Paris slog Nadal Djokovic i en klassisk kamp 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4). Sharapova, der har vundet to French Open-titler i sin karriere, blev spurgt af en fan på Instagram, om hun følger French Open.

“Ser du French Open? Jeg savner den måde, du spiller på!” spurgte en Sharapova-fan under en russisk Q&A-session på Instagram. Sharapova svarede: “Jeg så et par kampe af Nadal-Djokovic, jeg har ikke et kabel, så jeg fangede det på Tennis Channel.”

Nadal slog Djokovic i klassikeren

Sidste år besejrede Djokovic Nadal i semifinalen i French Open for at vinde sin anden titel på Roland Garros. Tirsdag mødtes Nadal og Djokovic for første gang i 12 måneder. Nadal, der led et knusende nederlag ved French Open sidste år, gengældte ved at slå Djokovic i fire sæt.

“Det var en meget følelsesladet aften for mig. Jeg spiller stadig på aftener som i dag, sagde Nadal på pressemødet efter kampen. “Men det her er bare en kvartfinalekamp, ​​ikke? Så jeg vandt ikke noget.

Så jeg bare [need to] giv dig selv en chance for at komme tilbage på banen om to dage, spil endnu en semifinale her på Roland Garros. [It] betyder meget for mig.” Kampen så ud til at være sat til et afgørende femte sæt, men Nadal skabte et fantastisk comeback i fjerde sæt for at sikre sejren i fire sæt.

Djokovic var foran 5-2 i fjerde sæt og havde to setpoint på sin serv i niende kamp, ​​men konverterede ikke. På trods af at Djokovic tabte, fører han stadig i head-to-head møder med Nadal 30-29. “Han viste, hvorfor han er en stor mester,” sagde Djokovic til pressen.

“Bliv mentalt stærk der og afslut kampen, som han gjorde. Tillykke til ham og hans hold. Ingen tvivl om, at han fortjente det.”

Leave a Comment