McIlroy bekræfter, at Irish Open vender tilbage i 2023

Advertisement

Rory McIlroy har udtalt, at han vil spille næste års Horizon Irish Open i The K Club efter at have misset turneringen i år.

Verdens nr. 2 hjalp med at genoplive succesen med Irish Open ved at være vært for turneringen fra 2015 til 2018, inklusive en K Club-sejr i 2016. men hans plads på kalenderen mellem de to majors betød, at han gik glip af sidste uges arrangement ved Mout Juliet..

Den firedobbelte vinder af major-turneringen spillede fire turneringer i træk hele vejen til US Open i Brooklyn, inden han tog afsted ved JP McManus Pro-am i Adare i denne uge.

McIlroy sagde, at hans tidsplan for næste år ville give ham mulighed for at optræde i K Club.

“Jeg skal spille i Irish Open næste år,” sagde han. “Det var bare svært for mig i år, fordi jeg allerede havde forpligtet mig til at spille fire kampe i træk i USA, og så vidste jeg, at jeg skulle spille i den turnering.

“Jeg tager det sådan her: OK, jeg vil ikke spille Irish Open, men jeg vil stadig spille i Irland omkring samme tid, og jeg vil prøve at gå derud og spille foran irske fans.

”Så de har stadig mulighed for at komme ud og se, hvordan jeg og alle andre spiller. Det var min holdning i år. Men næste år har jeg ikke tænkt mig at lave fire på hinanden følgende segmenter i juni.

“Så jeg tager nok en uge fri efter US Open, og så kommer jeg tilbage og spiller The K Club. Det er min plan.”

Add Comment