Michelle Vee West afslutter fuldtids spillerkarriere | LPGA

2014 US Women’s Open-mester Michelle Vee West troede, at hun havde det fint her til morgen. Alt så strålende ud, da hun sidst prøvede sig selv som fast mand på LPGA Touren. Hendes spil? Peger i den rigtige retning.

“I dag startede på et højt niveau. Jeg lavede Wordle første gang og gættede ordet i andet forsøg,” sagde Wee West og overraskede de forsamlede medier. “Jeg troede, jeg var uovervindelig efter i dag, og derefter begyndte det langsomt at falde.”

Måske trængte Wee West til et godt grin efter fredagens runde af 74, som efterlod hende et godt stykke uden for +5 ProMedica Women’s US Open, og nu er uden for hendes professionelle karriere. Men én ting er sikkert – Vee West, en af ​​de mest lysstærke armaturer, der nogensinde har trådt i tovene på LPGA-touren, tager af sted uden at fortryde. Som mor, kone, erhvervsinvestor, velgørenhedsambassadør, indholdsskaber og stormester forstod hun virkelig, at der er mere i livet, end hvad der sker på golfbanen.

“Jeg vil nok lade klubberne støve dem lidt, men jeg er spændt,” sagde Vee West, som planlægger at spille sin sidste kamp i 2023 ved US Women’s Open på Pebble. Strand. ”Der er rigtig mange projekter, jeg er i gang med, som jeg ikke havde tid til før, så dem vil jeg lige dykke ned i. Jeg er så begejstret.”

Leave a Comment