Michelle Vee West havde kun 1 turnering tilbage indtil pensionering

SOUTHERN PINES, NC >> Som teenager og i mange år derefter var Michelle Vee West et af de største navne inden for golf.

Nu er hendes karriere en turnering væk fra afslutning.

Vee West, 32, skød 5 af 147 i to runder af US Women’s Open på Pine Needles, hvilket efterlod hende bag skærelinjen, da dagens bølge stadig fortsatte. Hun planlægger at deltage i endnu en turnering, før hun lukker den for altid – US Women’s Open næste år i Pebble Beach.

“Jeg vil nok lade klubberne få noget støv på dem,” sagde Wee West. “Men jeg er spændt. Jeg er i gang med en masse projekter, som jeg ikke havde tid til før, så dem vil jeg lige dykke ned i«.

Hun specificerede ikke, hvad disse projekter var.

“US Open skulle altid være den sidste turnering, jeg spillede i,” sagde Wee West, der vandt 2014-mesterskabet et par kilometer ned ad Pinehurst Road 2. “Public Links var den første turnering, jeg spillede i på fastlandet. , og US Open skulle helt sikkert blive min sidste. Jeg elsker USGA-familien. Bare ved at se alle, voksede jeg op med disse mennesker. Det er bare så fantastisk at være her, og jeg ser frem til Pebble Beach næste år.”

Vee West er gift med Golden State Warriors direktør for basketball Johnny West, og parrets datter fylder 2 år i denne måned. Hun har ikke spillet regelmæssigt på LPGA Touren, men forbliver ude af US Women’s Open.

Hun havde tårer i øjnene, da hun nærmede sig den 18. græsplæne for at juble.

Hun sagde, at hendes dag startede godt, da hun gættede dagens ord på sit andet forsøg. Efter det, hun kaldte “nogle dumme spøgelser”, gik det ned ad bakke.

“Jeg troede efter (Wordle) det var uovervindeligt, og derefter begyndte det langsomt at falde,” sagde hun. “Det har været en fantastisk uge. Det er bestemt en bittersød uge. Jeg vil gerne afslutte med at skære og alt det der. Det er klart, uanset hvad, frøken (stinker).”

US Women’s Open er en af ​​fem LPGA Tour-sejre for Wee West, som engang drømte om at konkurrere med mændene og næsten vandt 2004 PGA Tour’s Sony Open. Hendes karriereindtjening er over 6,8 millioner dollars.

“Der var tidspunkter, hvor jeg havde meget travlt i min karriere på golfbanen, men jeg indså hurtigt, at dette stadig er et spil,” sagde hun. “Selvom det er dit job, er golf stadig et spil. Det er et fantastisk spil, og hvis du ikke nyder det, bliver du nødt til at blive ved med det i lang tid. Så jeg besluttede at have det sjovt på golfbanen, og jeg havde bestemt det sjovt i dag.”

Leave a Comment