Mina Harigae fører efter 18 huller i Pine Needles | LPGA

På en solrig og utrolig varm dag på Pine Needles Lodge and Golf Club klatrede Mina Harigae til toppen af ​​ProMedica Women’s 2022 US Open leaderboard. Den 13-årige LPGA Tour-veteran, der ikke har vundet mere end 250 karrierestarter torsdag, vandt den laveste runde i sin major-karriere, 7-64, i en ni-birdie-konkurrence, hvilket satte hende i spidsen for feltet.

”I dag klarede jeg mig rigtig godt. Jeg har ikke haft en eneste turnering eller runde i år, hvor jeg har satset selvsikkert, så i dag var den første dag,” sagde Harigae, der ramte alle 14 fairways torsdag og kun havde brug for 24 putts, de færreste på banen. “Fra starten, #1 og #2, lavede jeg tilgængelige putts. Du ved, 7 til 10 fod. Det gav mig virkelig selvtillid.”

Harige er allerede en USGA-mester, efter at have vundet 2007 U.S. Women’s Amatør PR-titlen blot en uge før hun spillede i 2007 US Women’s Open på Pine Needles. Hun husker ikke meget fra den uge i Southern Pines, hvor hun til sidst afsluttede T66, den sidste til at komme på listen. Spol 15 år frem, og Harige vil bruge nogle af veteranernes erfaringsmæssige viden til sin fordel, når hun skal til anden runde på fredag.

“Bare værdsætte, hvor jeg er, virkelig nyde øjeblikket, men samtidig ikke forsøge at skabe præcedens for, hvor vigtigt øjeblikket er,” sagde Harige, som aldrig har haft føringen forbi den første runde i sin LPGA-tourkarriere. “Det er endnu en dag på golfbanen, endnu et hul. Du skal bare slå og putte.”

Den svenske amatør Ingrid Lindblad stjal hjerter torsdag morgen ved at score 6-under 65, hvilket satte en mesterskabsrekord for lav amatørscoring på 18 huller på vej mod en anden solo. “Jeg slog et par stykker tæt på stifterne, og så var mit hit fantastisk i dag,” sagde Lindblad, en voksende kandidat fra Louisiana State University. “Jeg lavede et par dobbeltredninger og lavede et par birdie-putts. Det fungerede bare fra fairway til green.”

Ryann O’Toole åbnede torsdag med 4 til 67, den laveste runde af hendes 10 optrædener ved US Women’s Open. Hun ligger på tredjepladsen med de store mestre Minji Lee og Anna Nordqvist, hvilket giver O’Toole hendes bedste start ved US Women’s Open, siden hun blev nummer to efter første runde i 2011.

“Jeg føler bestemt, at mit slag var fantastisk i dag,” sagde O’Toole, som endte med at blive nummer niende i 2011. “Jeg lavede nogle rigtig gode skud, nogle redninger, nogle lange, så det var rart at have det til en forandring. Jeg føler, at jeg altid kan regne med mit jernspil, så det var rart at se pinden virkelig skinne. Jeg tror, ​​at når du kommer ind i morgen, så bare acceptere det, som det er.”

1. i Rolex Women’s World Golf Rankings Jin Yong Ko er en af ​​10 spillere, der ligger lige på en ottendeplads på -2. Gruppen omfatter 2017 US Open Women’s Golf Champion Song Hyun Park og amerikanske Amy Olson, der sluttede sig til Ko som medløbere til US Women’s Open. – op i 2020. Rolex nr. 2 Nelli Korda, som spillede i sin første turnering siden sin blodpropoperation i begyndelsen af ​​marts, vendte tilbage til LPGA Touren med en rekord på 1-70 og ligger lige på en 18. plads efter første runde.

Tredobbelt US Open tennismester for kvinder Annika Sorenstam, der gjorde sin første store optræden siden 2008, scorede 3 over 74 torsdag for at dele 86. pladsen. Sorenstam fik sin plads på banen efter at have vundet US Women’s Open i 2021, og selvom dagens runde ikke var så spektakulær, som da hun var i sin bedste alder, gjorde strålende golf stadig dagen mindeværdig.

“Sikke en varm velkomst her på Pinehurst, Pine Needles. Det var rart at se Donna (Andrews). Jeg spillede mod Donna, så det var fantastisk at have hende som taleren, starteren,” sagde Sørenstam, der vandt 1996 Women’s Open på Pine Needles. “Jeg var først, og hun sagde et minut mere. Det må have været et af de længste minutter. Jeg troede nu, jeg er klar.”

Vinderen af ​​US Women’s Open i 2014 Michelle Vee West, som tidligere på ugen annoncerede, at hun trak sig fra fuldtidskonkurrencen, scorede 2 ud af 73 og var lige til en 67. plads. Den forsvarende mester Yuka Saso åbnede med 6 ud af 77 og uafgjort på 133. pladsen.

Add Comment