Mine yndlingsting på internettet

Internettet har givet os meget i de sidste par årtier, godt som dårligt, men for mig personligt er det blevet det kar, hvorigennem jeg har forbrugt nogle af de største og dummeste ting, mennesket nogensinde har skabt.

Denne liste handler om at fejre disse ting.

Til din morskab har jeg sammensat en meget personlig shortliste over de bedste ting, jeg nogensinde har set online. Det er tweets, YouTube-videoer, Instagram og TikTok-opslag, som jeg vender tilbage til uendeligt, ofte i mine mørkeste timer.

Lad os gå til!

Video Dunkey’s Mario Kart

Ingen er enige med mig, men jeg synes, Danki er en af ​​de sjoveste mennesker på YouTube.

Dunkys kanal fokuserer normalt på videospil og har nogle absolutte hits. Der er en video af skyrim mods. Hans Metal Gear Hard forklarere er også klassiske.

Men mest af alt vender jeg tilbage til hans video om Mario Kart 8.

Det hele er sjovt – i bund og grund en række klip, hvor han bliver ramt af røde projektiler og generelt mister sit lort over, hvor uretfærdigt spillet er – men slutningen. Herre, slutningen.

Jeg vil ikke forkæle for meget, men det her er et kunstværk. Simpelthen en af ​​de mest perfekt udførte stykker redigering, jeg nogensinde har set. Hæng i Louvre.

“Real Psycho” Ice T

Fra tid til anden ser jeg en tråd på Twitter om de bedste tweets nogensinde. For mig er dette nummer 1. For evigt.

Jeg kan ikke forklare det. Rytme, visceral karakter af beskrivelsen: “Ikke et ord mere. Jeg er færdig”.

Falder i søvn på 2 minutter

Introduktion til anime “Ping-Pong”

Jeg har været fan af anime-åbninger i lang tid, og jeg har mange favoritter. Men toppen af ​​bunken er uden tvivl en introduktion til ping pong.

Jeg er besat af sportsmanga og læste ping pong for mange år siden. Jeg blev forelsket i hans fjollede, håndtegnede stil, med forvrængede dimensioner og skæve linjer. Da animen blev annonceret, kunne jeg ikke forestille mig, hvordan den kunne yde mangaen retfærdighed. Jeg var bare ikke sikker på, hvordan karaktererne trin.

Denne intro tog bogstaveligt talt 2 sekunder at få mig til at tro. Ping pong hylder ikke bare manga, det løfter den op i en anden stratosfære. Det er direkte kedeligt og grimt ved første øjekast, men animationsstilen og dens rotoskopiske animation går sammen for at skabe noget super-ægte. Den kommer også med en sang på Tadahitori fremført af Bakudan Johnny.

Hver gang jeg ser denne video (og der er mange), bliver jeg forelsket igen.

Cristiano Ronaldo Instagram-konto

Cristiano Ronaldo er ikke kun talentet i en generation og en af ​​de største fodboldspillere, der nogensinde har levet, men også utrolig hårdtarbejdende. Hans Instagram-konto er et mesterligt kunstværk og et vidnesbyrd om hans utrolige ego.

Jeg kan ikke få nok af det her.

Uanset om han poster “oprigtige” billeder af sig selv, der pumper op i sine latterlige vaskebræt-mavemuskler, eller reklamerer for sit seneste hattrick, får du den overvældende stemning af en mand, der desperat forsøger at skjule sin selvtilfredse besættelse. Personligt kan jeg godt lide det.

279962922-517651479909395-8547773984573395207-n

Utrolig.

Instagram

Alt dette er smukt udkrystalliseret i dette indlæg.

Ronaldo er desperat efter at bruge dette ‘årets slutning’-tweet som et øjeblik til at reflektere over, hvilket hårdt år det har været for så mange, hvad der skete med COVID-19, lockdowns og andet. Men det er han absolut kan ikke for en sekund undlade at tale om, hvor mange mål han scorede i en sæson, hvor hans egne hold (Juventus, Portugal og til sidst Manchester United) svigtede. Bare fantastisk. Det er alt. Hvis jeg var en berømt fodboldspiller, ville jeg 100% skrive som Ronaldo.

Limmy: har brug for lidt tid

Limmy er en skotsk komiker, der blev Twitch-streamer, og som nok er bedst kendt for sin Skitse “Stål vs fjer”. Denne video er et mesterværk, men min personlige favorit er hans “Gotta Take a Little Time”-video, som oprindeligt blev sendt på Limmy’s Show, som blev sendt på BBC Scotland på det tidspunkt.

Jeg tror ikke, jeg har set noget, der præcist formidler angsten for sociale interaktioner. En dårlig joke, gå hjem, fejle igen og igen. Så, senere, forløsning, da Limmy fortæller en perfekt timet joke, der rammer målet. Bare utroligt. Finesser, ansigtsudtryk. Jeg tror oprigtigt på, at Limmy er et geni.

Rejse til et fremmed land i en Hollywood-film

@finlaykomedie Jeg var nødt til at omdøbe den, fordi min hårtørrer var for høj #populær#fip#foryoupage#xyzbca♬ original lyd – Finlay Christie

Dette er en TikTok-serie fra en meget talentfuld komiker. Finley Christiemen den første video er 100 % den bedste. Hvis du har set Indiana Jones eller The Mummy eller en hvilken som helst anden eventyrfilm på dette stadion, vil du elske det. Men se på alle hans ting – han er fantastisk.

Hvem er du ligesom mig!

Efter at have vundet US Open mesterskabet i bowling i 2012 iscenesatte den professionelle bowler Pete Weber en af ​​de mest bizarre fejringer efter kampen i internethistorien ved at opfinde sætningen “hvem tror du, jeg er?”

Jeg er ikke engang sikker på, at det er værd at forklare, hvorfor det er sjovt. Alt passer bare perfekt sammen: professionelle bowlingsolbriller, roerødt ansigt, krampagtige, ukontrollable bevægelser af en besat person. Kommentaren spiller også en rolle: “Strejk for at kræve det… strejke kræve det…” Denne sætning lever i mit hoved uden leje.

Noget jeg lærte bagefter: det viste sig, at Pete Weber råbte af den fyr i mængden, som afbrød ham hele kampen. Det faktum, at dette blitz var rettet mod den frække knægt blandt publikum, gør det 100% bedre.

Drills tweet om bekæmpelse af racisme

Der er skrevet meget om Drils Twitter-konto, men jeg synes spiljournalist Gita Jackson blev bedst sagt, da de beskrev hans gimmick som “en jokekonto, der også uforvarende katalogiserer… alle måder at blive sur på nettet”.

Og hvis vi starter med den generelle forståelse af, at Twitter er det værste sociale netværk, der nogensinde har eksisteret – og den eneste grund til, at onlinediskussion er reduceret til sit absolutte grundlag – så slutter Drils tweet om at tackle racisme med et tweet i imagine alt forkert relateret til hvordan folk taler online.

Det fanger smukt guldfeberen i realtid for et storslået, retweetet kig på enhver aktuel begivenhed, som folk er meget vrede over. Hver gør Jeg vil gerne skrive et tweet, der vil ændre verden, men resultatet er bare en masse vrøvl, da folk bliver ved med at løbe over hinanden på udkig efter et tweet om den galaktiske hjerne for at afslutte alle tweets om den galaktiske hjerne.

Ironisk nok kom Dril tættere end nogen anden på at skabe det perfekte tweet med dette tweet. Det er aldrig relevant.

Leave a Comment