Mød den 22-årige, der gjorde Bananas berømte online.

Advertisement

SAVANNA, GA (WTOC) – Hvis du er på sociale medier, er chancerne for, at du er faldet over Savannah Bananas.

Bag denne interneteksplosion står den 22-årige Savana Alaniz.

“Når jeg interviewede til et praktikophold, fik jeg at vide: “Hvad ville du ændre i vores markedsføring?” og jeg sagde: “Åh, jeg ville købe TikTok til jer, som let peasy, det er der, I alle kunne vokse,” sagde Alaniz.

Jeg afsluttede min praktik i sommeren 2020.

“Da jeg ankom der om sommeren, fortalte de mig, at TikTok er dit sommerprojekt. Bare løb med det,” sagde Alaniz.

Ved udgangen af ​​sommeren havde de over 100.000 følgere på TikTok.

Selvfølgelig hyrede holdet Alaniz på fuld tid.

“Vi har et helt team, der kommer med disse ideer, skyder dem og redigerer dem, og nu er det nået til det punkt, hvor alt, hvad jeg gør, er at komme med en billedtekst, tilføje hashtags til den og poste den, og det er det. det er fedt, at jeg kan gå fra at lave det hele til bare at poste det nu,” sagde Alaniz.

Bananernes TikTok-konto er vokset til 2,8 millioner følgere. De har 606.000 følgere på Instagram, og deres YouTube vokser støt med næsten 84.000 følgere.

Ved at udvide sociale forbindelser kan teamet nå ud til flere mennesker end nogensinde i et traditionelt spilmiljø.

Nøglen til succes på sociale medier er spillerengagement.

“Du ved virkelig ikke, hvad du går ind til, før du kommer hertil den første dag,” sagde banankande Hunter Entsminger.

“Du kommer fra en skole, hvor der ikke er andet end baseball, og det er rutine, og du kommer her, og det hele er dans og alt det vanvid, der sker på banen. Jeg mener, det er virkelig et kulturchok, men så igen, når du først kommer ind i det, vil du spille bedre,” sagde Bananas pitcher Ryan Kennedy.

“Det er virkelig sjovt at se dem gå fra “åh, jeg er her for at fokusere på baseball, og jeg vil gøre det og det og det og det, og jeg vil kaste det hårdt eller noget” til “åh det gør jeg ikke ønsker at skrue op for min dans med spilleren” eller “Jeg vil pifte denne TikTok-dans op, fordi de kommer til at poste den i aften,” sagde Alaniz.

Konkurrencen er ikke kun på banen. Bananas front office ønsker at være først og på toppen af ​​enhver ny trend, der tager internettet med storm.

“Jeg er så konkurrencedygtig, så jeg kan godt lide at være foran alle. Ligesom, hvis vi kan gøre denne trend før de kan, lige nu… og jeg vil bare gerne gøre det bedre end alle andre, så jeg tror, ​​det er én måde, som hvis nogen gør det bedre end os, så er jeg ligesom, “Åh, hvordan skal vi gøre det bedre næste gang,” sagde Alaniz.

Når du går i gang, er en stor del af deres succes at prøve noget og se, om det virker.

Gruppen vil fortsætte med at forsøge at øge deres appel og fortsætte med at forstyrre alle sociale medier-tendenser.

Copyright 2022 VTOK. Alle rettigheder forbeholdes.

Add Comment