Moderskabet inspirerede Annie Thorisdottir ved CrossFit Games 2022

Annie Thorisdóttir fra Island kan have været to gange CrossFit Games-mester, men hendes passion for konkurrence er stadig så stærk som nogensinde.

Den 32-årige sprang 2020-kampene over for at hilse på sin datter Freya og vendte tilbage året efter med en imponerende tredjeplads. Dette var den hurtigste tilbagevenden efter fødslen. i crossfit historie.

Sidste oktober ved Rogue Invitational i Austin, Texas, vandt “Iceland Annie” andenpladsen i en dramatisk udtalelse, der viste, at den to gange stærkeste kvinde på Jorden stadig er i god form.

“Thors datter” fortæller om hendes berømte intense træningspas, hvordan at være mor påvirkede hendes læringhvordan hun griber fitness og ernæring an, og hvordan hendes seneste udfordring; Deltagelse i CrossFit Games 2022 under ledelse af det øverste CrossFit-team Reykjavík gør hende mere motiveret end nogensinde.

Har du erfaring med gymnastik og atletik, tror du det var en fordel, da du dyrkede CrossFit?

Jeg tror på, at fordelen er at være opmærksom på din krop og være komfortabel med en anstændig mængde træning samt grundlæggende gymnastikfærdigheder. Men da jeg lavede CrossFit, måtte jeg lære at flytte eksterne genstande. At løfte vægte var ikke noget, jeg var vant til, og jeg forsøgte heller ikke at få et jævnt løb. Hvis du ser på, hvordan gymnaster løber, vil du se, at de er ret hårde.

Synes du, at folk fokuserer for meget på vægt frem for form?

Jeg tror, ​​det plejede at være lidt mere, men nu lytter folk mere, eller måske er trænerne bare blevet mere uddannede eller vant til at arbejde med mennesker, efterhånden som sporten er vokset. Det er et spørgsmål om tålmodighed og tro på processen. Et af de mest almindelige råd, jeg giver folk, er at lære at bevæge sig godt først, og så kan man bevæge sig. høj intensitet med færre vægte og så vil vægten stige.

Du postede for nylig en meget udfordrende 20-minutters EMOM-træning (Every Minute in a Minute). Hvor ofte gør du det, og kan du lide EMOM?

vi gjorde 40 minutters EMOM’er en gang om ugen i flere uger nu. Denne 20 minutters træning var en slags afslutning på den cyklus. Det var helt sikkert RIGTIG. Jeg nyder dem virkelig, fordi du ved, at du kan afslutte jobbet, når du allerede har gjort det i 20 minutter, så selvfølgelig kan du gøre yderligere fem minutter og derefter yderligere fem, men dit hoved fortæller dig, at der stadig er for meget tilbage at gøre . Det er her, du skal vokse og overbevise dig selv om, at du kan gøre det. Det er disse øjeblikke af indre kamp, ​​der gør dig stærkere.

Når det kommer til at spore din stress og restitution, hvad er de vigtigste typer information, du ser på din Whoop?

Jeg nyder virkelig at bruge den til at spore min søvn, den hjælper mig med at komme tidligere i seng, hvilket er det, jeg virkelig har brug for. Jeg sporer spændinger og restitution, men jeg lader det ikke påvirke min træning i løbet af dagen, medmindre aflæsningerne er for lave. Jeg vil også se, hvordan jeg har det, fordi (at være meget lavt i den røde zone) normalt er et tegn på, at jeg er syg. Ellers (hvis aflæsningerne viser, at jeg har evnen til at håndtere mere stress), ændrer jeg bare min træning for at føle mig lidt bedre under denne session … og så sørger jeg for, at hviledagen nærmer sig. Hov er en god måde at tjekke, om jeg er over tærsklen. sporing af menstruationscyklus også meget nyttigt, da det hjælper mig med at holde styr på, hvordan jeg skal spise, især i min menstruation.

CrossFit-mester og mor Annie Thorisdottir viser sin mave frem ved floden
Bidraget af Annie Thorisdottir

Hvordan griber du daglig ernæring an?

Jeg sørger for at have nok kulhydrater under min træning og så spiser jeg protein lige efter hver træning. Ugen før min menstruation tilføjer jeg ekstra aminosyrer under min træning, og kulhydrater er endnu vigtigere på dette tidspunkt, fordi vi ikke kan opbevare kulhydrater på samme måde, som vi kan på andre tidspunkter i vores cyklus. Bortset fra det forbliver mit indtag det samme det meste af tiden, og så bliver jeg endnu mere striks, efterhånden som jeg kommer tættere på konkurrencesæsonen. Jeg følger noget der hedder RP effekt at spore min ernæring og de kosttilskud jeg bruger, alt fra Gennemsigtige laboratorier men jeg synes, det er meget vigtigt at sørge for, at din mad altid er af god kvalitet og ren.

Hvordan bygger du restitutionstid ind i din uge?

Jeg har én “aktiv” restitutionsdag hver uge, hvor jeg arbejder på min Zone 2 puls i cirka en time, samt arbejder med mobilitet og går i sauna. Så holder jeg en “hel” fridag om ugen og den dag leger jeg meget med min baby!

Til restitution på træningsdage kommer søvn og ernæring først. Derudover laver jeg mobilitet eller muskelskrabning med skrabere. jeg bruge hjælper hver aften og så tager jeg CBD Marylandcbd softgels 50mg to gange om dagen.

Synes du, at alle burde overveje at inkorporere CrossFit-stil øvelser i deres træning?

Jeg synes, at alle burde løfte vægte, og jeg tror på, at intervaltræning med høj intensitet er en af ​​de bedste måder at træne på.

Det er tydeligt, at du elsker gruppetræning! Hvad er nogle af fordelene ved at lære sammen med andre mennesker?

Du får skub og drive. Jeg kan godt lide at være omgivet af andre. Jeg kan godt lide at træne i fitnesscenteret, træne med andre ligesindede. Vi kan have det sjovt og så presse og gøre hinanden bedre, når det er tid til at gå.

Du sagde, at du føler dig mere motiveret end i de seneste år. Hvorfor tror du, det er sådan?

Jeg føler, at jeg har fundet en anden motivation og drive end tidligere. Efter min datter var født, ville jeg bare se, om jeg kunne føle mig som mig selv igen, og så ville jeg konkurrere. Ingen “nødvendighed” eller pres, jeg vil bare tillade mig selv at konkurrere og forhåbentlig vise andre mødre, at det er deres beslutning om, hvad de vil gøre efter fødslen. Nu gør jeg også dette for min familie og vil gerne være et godt forbillede for min datter. Det er også nyt for mig at være på holdet i denne sæson. Jeg har endnu flere afhængige af mig og samtidig flere gode træningspartnere.

Jeg havde det rigtig godt efter sidste år, og følte endelig, at jeg havde fuld kontrol over min krop igen. Efter at have deltaget i invitationsprogrammet Rogue i oktober vidste jeg, at jeg ville fortsætte. Jeg tænkte på at konkurrere som et hold i mange år, men jeg indså det aldrig, så i år besluttede jeg, at jeg ville gøre det og prøve at få det til at fungere. Det skete, og det får mig helt klart til at vokse endnu mere som person og som atlet. Jeg er ved at komme lidt uden for min komfortzone igen, og jeg tror på, at jeg efter dette år vil lære meget og vokse op til at blive den bedste atlet, jeg nogensinde har været.

Add Comment