Naomi Osaka fortæller om den frygt, hun følte, da hun fik at vide, at der muligvis var en aktiv skytte

Den japanske tennisspiller Naomi Osaka indrømmede, at hun var meget bange, da en alarm gik i Barclays Center, hvilket forårsagede en masse negative følelser på så kort tid. Lørdag aften var Osaka i Barclays Center til en boksekamp.

På et tidspunkt gik alarmen, og folk begyndte at råbe, at han havde skudt. Osaka og andre fra mængden stimlede ind i lokalet, lukkede døren og håbede på det bedste. Til sidst viste det sig at være en falsk skudalarm.

“Jeg er ikke sikker på, hvornår det skete, men i årenes løb har jeg vænnet mig til nyheder om masseskyderier,” sagde Osaka i et notat på hendes Twitter. “Det føltes, som om vi bare blev ved med at gentage den samme forfærdelige cyklus til det punkt, hvor jeg mærkede, at min hjerne skiftede en kontakt og begyndte at forberede sig på mulighederne, hvis jeg skulle befinde mig i en lignende situation.

Jeg plejede at elske at gå i biografen, men nu, i de sjældne tilfælde, når jeg går, føler jeg altid, at mit hjerte knuger sig sammen, og mine håndflader bliver svedige, hver gang jeg ser en person komme ind i biografen, mens en film spiller.”

Osaka: Jeg ønsker ikke sådanne følelser til nogen

“Min hændelse forleden fik mig til at tænke meget, jeg var heldig at have en sikkerhedsvagt med mig, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg skal håndtere denne situation på egen hånd, for ikke at nævne, at jeg er et barn, og dette var ikke en falsk alarm,” tilføjede Osaka.

“Denne følelse af nærhed til disse hyppige forstyrrende situationer kan være usædvanlig for mennesker, der bor i Amerika, men den følelse, jeg oplevede i de få minutter, jeg ventede i dette rum, er noget, jeg ikke ville have, at nogen skulle eller overlevede.

Jeg læste en artikel forleden om, at skudsikre rygsække bliver solgt mere og mere, og det fik mig til at græde så meget. Jeg kan ikke forestille mig fremtiden, hvis det fortsætter, skal der udvikles noget, og forhåbentlig vil det være til det bedre, for det her skal ikke betragtes som normalt, det her er sindssygt.”

Leave a Comment