Nick Kyrgios skuffet over Rafael Nadals Wimbledon-afvisning, bekymret for finalen

Advertisement

LONDON — Nick Kyrgios følte mig “skuffet”, da jeg hørte det første gang Rafael Nadal trak sig fra Wimbledon semifinalerne i herresingle. Han sagde så, at han kun nåede at få en times søvn torsdag aften og var et “hensynsløst bundt energi”, da han behandlede nyheden.

Nadal blev elimineret fra deres semifinaler med en maveskade, hvilket betyder, at Kyrgios skal kæmpe i sin første Grand Slam-finale på søndag mod en af ​​dem. Novak Djokovic eller Cam Norrie.

Kyrgios sagde fredag, at han håbede på et “tredje kapitel” efter at have spillet 1-1 i sine tidligere to kampe mod Nadal i Wimbledon.

“Min energi var så fokuseret på spillet [Nadal] og taktisk, hvordan jeg skal tage derned og spille, følelserne fra gåturen og alt det der,” sagde Kyrgios, som sagde, at han hørte om Nadals beslutning under torsdagens middag.

“Men du ved, det ville ikke være let for ham at gøre det. [withdraw]. … I år tabte han knap en kamp. Han ville nok gå efter alle fire. Så det bliver ikke nemt. Jeg håber, han får det bedre.”

Nu er Kyrgios’ opmærksomhed flyttet til herrefinalen i søndags, og han sagde, at han var “meget stolt” af sig selv, og at han “aldrig troede”, at han ville komme til Grand Slam-finalen.

“For at være ærlig sov jeg ikke godt i nat,” sagde Kyrgios. “Jeg sov godt nok en time bare med alt, ligesom spændingen. Jeg havde så meget angst. Jeg var allerede så nervøs, og normalt er jeg ikke nervøs.

Han tilføjede: “Jeg var bare spændt. Der var så mange tanker i mit hoved om Wimbledon-finalen. Det var alt, jeg tænkte på. [about] at spille, åbenbart forestille mig, at jeg vil vinde, forestille mig, at jeg vil tabe. Alle. … Jeg føler, at jeg bare er et hensynsløst bundt energi lige nu. Jeg vil bare ud på træningsbanen lige nu og spille tennis og bare snakke. Jeg ved ikke. Jeg vil have, at den kommer allerede. Ja, jeg vil have finalen allerede.”

Kyrgios har tabt to gange til Djokovic i kampe, og de har også stødt sammen uden for banen før. De er dog blevet tættere, siden Kyrgios støttede Djokovic tidligere på året, da han blev deporteret fra Australien forud for Australian Open.

“Vi har bestemt lidt af en romantik lige nu, hvilket er mærkeligt,” sagde Kyrgios og tilføjede, at Djokovic sender ham direkte beskeder på Instagram. “Jeg tror, ​​at alle ved, at kærligheden i et stykke tid ikke gik tabt. Jeg tror, ​​det var godt for sporten. Jeg tror, ​​at hver gang vi spillede hinanden, var der en summen omkring det. Det var interessant for medierne, folk der så på alt dette.

“Jeg følte, at jeg stort set var den eneste spiller og nogen, der stod op for ham med al dramaet ved Australian Open. Jeg føler, at der kan opnås respekt – ikke på tennisbanen, men det gør jeg, når der er en reel krise i livet, og nogen stiller op for dig.”

I tilfældet med Kyrgios var dette sjældent, især med hans andre australiere.

Kyrgios sagde det Lleyton Hewittsom var den sidste mandlige australske spiller, der nåede finalen i Slam ved 2005 US Open, er en af ​​de få tidligere australske professionelle, der har givet ham nogen støtte.

“Den eneste store spiller, der nogensinde har støttet mig hele denne tid, var Lleyton Hewitt,” sagde Kyrgios, som sagde, at han ramte Hewitt tidligt i turneringen. “Som han ved. Han er vores Davis Cup-kaptajn, og han ved sådan set, at jeg gør min ting.”

Det har været to begivenhedsrige uger for Kyrgios i Wimbledon. Han blev straffet to gange – først for at spytte efter en tilskuer efter at have vundet første runde, så igen for “åbent uanstændighed” i tredje runde. Stefanos Tsitsipas. Han overvandt en skulderskade i fjerde runde. Inden hans kvartfinalekamp kom nyheden om, at han ville blive indkaldt til retten i Canberra, Australien i næste måned for at blive anklaget for overfald.

Tidligere i turneringen blev han kritiseret af Pat Cash for at tage “tennis til det laveste niveau, jeg kan se i form af færdigheder, snyd, manipulation, misbrug, voldelig adfærd over for dommere og linjedommere” under en optræden på BBC-radio.

“Jeg mener, se, hvad angår de store australske tennisspillere, har de ikke altid været de bedste mod mig personligt,” sagde Kyrgios. »De støttede mig ikke altid. De støttede mig ikke i disse to uger. Så det er svært for mig at læse, hvad de siger om mig… Jeg er bestemt en udstødt blandt australske spillere.”

“Det er ret trist, fordi jeg ikke får støtte fra nogen af ​​de andre mandlige australske tennisspillere. Ikke fra spillerne, men fra de seneste år. årsag. Jeg ved bare ikke, om de ikke kan lide mig, eller om de er bange. Jeg ved ikke. Jeg ved ikke, hvad det er. Men det er ærgerligt, for hvis det var roller omvendt, hvis jeg så [Alex] De Minaur i finalen, eller hvis jeg så Jordan Thompson eller Tanas [Kokkinakis]Jeg ville blive pumpet op. Jeg ville blive glad. Jeg ville drikke en pint og se mig selv blive skør.”

Add Comment