Nick Kyrgios: Star fandt det ‘svært’ at fokusere på tennis midt i anklager om overfald

AdvertisementCNN

tennisstjerne Nick Kyrgios siger, at igangværende anklager om overfald gjorde det svært for ham at fokusere på sin kvartfinalekamp i Wimbledon onsdag.

Australieren, der slog Chiles Christian Garin i lige sæt for at nå semifinalerne, blev kaldt for retten i Canberra den følgende måned efter angiveligt at have overfaldet sin ekskæreste i slutningen af ​​sidste år, ifølge australske nyhedsrapporter.

Da han blev spurgt om hændelsen efter sin sidste sejr, sagde Kyrgios, at han blev rådet til ikke at tale åbent om affæren, men han var ivrig efter at give sit synspunkt.

“Det er klart, at jeg har mange tanker, mange ting, jeg vil sige, ligesom mit synspunkt på det her,” sagde han til journalister.

»Tilsyneladende har mine advokater informeret mig om, at jeg ikke kan sige noget i øjeblikket.

“Jeg forstår, at alle gerne vil spørge om det og alt det der, men jeg kan ikke give dig for meget om det lige nu.”

Efter hans teatralske i starten af ​​turneringen, hvilket førte til en bøde og Stefanos Tsitsipas sagde, at Aussie havde en “ond side” i karakter – Kyrgios’ kvartfinalekamp var mere afdæmpet, og den 27-årige stolede på sin dygtighed og mentalitet for at gå videre til sin første Grand Slam-semifinale.

Rapporter om stævninger dukkede op dagen før, han trådte ind på græsbanen, og efter at have sagt, at det ikke rigtig påvirkede ham, sagde Kyrgios, at det var svært.

“Helt ærligt, det påvirkede mig overhovedet ikke,” sagde han. “Når jeg ser dette, er jeg selvfølgelig kun et menneske.

“Selvfølgelig læste jeg om det, og selvfølgelig stillede alle andre spørgsmål. Det var kompliceret. Det var svært kun at fokusere på den nuværende mission.

“I dag var det Wimbledon-kvartfinale. Jeg ved, at jeg inderst inde var klar til det her. Det påvirkede ikke min forberedelse på nogen måde.

“Jeg vidste, at jeg var forblevet tro mod mig selv og præsterede min bedste præstation i dag.”

Kyrgios sagde, at det var svært for ham at læse rapporterne.

Barrister Jason Moffet, der angiveligt repræsenterer Kyrgios, fortalte til The Canberra Times, som først rapporterede det, at han blev informeret om stævningen, som var “i sammenhæng med familieforhold.”

“Anklagens karakter er alvorlig, og hr. Kyrgios tager denne påstand meget alvorligt,” sagde Moffett til The Canberra Times.

“I betragtning af at sagen verserer for retten … på nuværende tidspunkt har han ingen kommentarer, men vi vil udsende en pressemeddelelse på det rigtige tidspunkt,” tilføjede Moffett.

Midt i rapporter om, at Kyrgios er blevet formelt sigtet, forklarede Kyrgios’ juridiske repræsentation i en erklæring sendt til CNN: Første optræden.

“Indtil retten formelt anerkender, at anklagemyndigheden vil rejse tiltale, og at sigtelsen for retten skal anvendes på den, der er indkaldt, kan det være muligt for offentligheden at blive vildledt, hvis beskrivelsen af ​​stævningen i øvrigt er en anden end en officiel ordre om at møde op ansigt til ansigt med anklagerne, hvis nøjagtige karakter endnu ikke er fastlagt og bekræftet hverken af ​​anklagemyndigheden eller af hr. Kyrgios.

Kyrgios møder Rafael Nadal i Wimbledon-semifinalen på fredag.

Add Comment