Novak Djokovic, 35, siger, at han ikke vil gå på pension foreløbigt

Advertisement

Novak Djokovic sagde, at han planlægger at spille i mindst et par år endnu, og understregede, at han “ikke har travlt” med at afslutte sin karriere. Djokovic, 35, er stadig en stærk spiller i herrekampen, da han sidste søndag besejrede Nick Kyrgios for at vinde sin syvende Wimbledon-titel.

Djokovic har rekorden i de fleste uger som nummer et og har nu også 21 Grand Slams i sin samling. Djokovic er begrænset på grund af sin vaccineposition, men han ser stadig efter at slå Rafael Nadal i et Grand Slam-løb og slutte med flest Grand Slam.

“Jeg føler ikke, at jeg har travlt med at afslutte min karriere om et år eller to,” sagde Djokovic ifølge Tennishead. “Jeg tænker over det. Jeg vil gerne holde min krop sund, fordi det er nødvendigt at forblive på dette niveau.”

Djokovic: Det har været et hårdt år

Djokovic var ude af stand til at spille ved Australian Open, efter at hans visum blev inddraget og deporteret fra landet. Den australske visumepisode og dens eftervirkninger satte Djokovic i en vanskelig position, og det tog ham tid at helbrede og begynde at hygge sig på banen igen.

Djokovic lignede ikke sig selv i de første par turneringer af sæsonen, men nu ligner han meget den spiller, der har domineret spillet i det sidste halvandet årti. “Dette år har ikke været som de foregående,” sagde Djokovic.

”Det startede, som det var, og det havde en stor indflydelse på mig. De første måneder af året var meget svære for mig. Jeg havde det ikke godt. Min mentale og følelsesmæssige del var ikke det bedste sted. Jeg ville gerne spille, men samtidig, da jeg hoppede ind på banen i Dubai, følte jeg et stort pres og havde det ikke særlig godt på banen. I det øjeblik indså jeg, at det ville blive svært, men før eller siden vender alle mine bedste kvaliteter tilbage til tennis.”

Add Comment