“Novak Djokovic generede noget,” siger den tidligere ATP-stjerne

Verdens nr. 84 Kei Nishikori har afsløret, at hans kortsigtede prioritet vil være hurtigt at forbedre sine placeringer, da han ikke ønsker at spille mod Rafael Nadal eller Novak Djokovic i de tidlige turneringsrunder. Nishikori, 32, har ikke spillet siden slutningen af ​​2021, da han kommer sig efter en hofteoperation.

Nishikori, som opnåede en karriere-high World No. 4 i 2015, tror på, at han med succes kan komme tilbage og genindtræde i top 10. “Som sagt vil jeg først og fremmest vende tilbage til ranglisten indtil nu.

For det første har jeg stadig nogle mål om at komme tilbage i top 10, men til sidst vender jeg tilbage til den position,” sagde Nishikori under et pressemøde med Uniqlo ifølge Sportskeeda. “Så han kan kæmpe i anden halvdel af turneringen i stedet for den nuværende (Rafael) Nadal eller (Novak) Djokovic i første runde.

Det er en fantastisk følelse, at jeg vil vende tilbage til dette sted.” Efter at have trukket sig fra de sidste fire turneringer, der var på hans 2021-program, forventede Nishikori at være klar til starten af ​​2022-sæsonen. Det er desværre ikke tilfældet, og i januar besluttede Nishikori sig for at blive opereret i hoften.

Efter at have misset hele første halvdel af sæsonen, vil Nishikori også være ude i hele græsbanesæsonen. Nishikori er dog håb om, at han vil være i stand til at konkurrere ved US Open, der starter den 29. august. “Hvis alt går godt, kan jeg måske spille i US Open i år.

Jeg prøver at blive klar til Rakuten Japan Open i oktober, hvis det sker i år.

Djokovic skuffede i Paris

Den tidligere verdens nr. 1 Yevgeny Kafelnikov delte for nylig sine tanker om den imponerende Roland Garros-kvartfinale mellem Novak Djokovic og Rafael Nadal tirsdag.

“Fra første øjeblik var det klart, at Novak… jeg ved ikke hvad, men noget generede ham. Forhåbentlig ikke fysisk og jeg tror ikke det er fordi han løb godt og dækkede banen. fordi alle hos Philippe Chatrier rod til Nadal.

Denne mand har vundet Roland Garros 13 gange, og fansene har bestemt en følelsesmæssig tilknytning til ham,” sagde han. “Jeg tror, ​​Novak var lidt bekymret. Jeg er sikker på, at den parisiske offentlighed også elsker Novak, men med Rafa er det en anden historie. Jeg forstår Novak, men jeg forstår også publikums sympati for Rafa,” sagde Kafelnikov.

Add Comment