Openreach kan ikke forbinde mig | Internet, telefoner og bredbånd

Jeg er 75-årig pensionist, og siden jeg flyttede ind i mit nye hjem i februar, har mit bredbånd og fastnet været afbrudt. Jeg forsøgte uden held at registrere mig hos to internetudbydere (ISP’er), efter at min oprindelige internetudbyder ikke var i stand til at oprette forbindelse til mig og begge fik skylden Openreach på grund af kabelproblemer på lokalstationen. Den tidligere ejer havde ingen vedligeholdelsesproblemer. Jeg bor alene, og det dårlige mobilsignal får mig til at føle mig meget isoleret.

Se, Banwell, North Somerset

Openreachs svar er nedslående. Jeg fik at vide, at den tekniker, hun oprindeligt sendte for at tilslutte din linje, havde brug for adgang til en fodgængerbod midt på vejen og besluttede at vente til weekenden, hvor der var mindre trafik. Han glemte at vende tilbage, så ordren blev annulleret. Den gode nyhed er, at Openreach har fundet en alternativ luftforbindelse; den dårlige nyhed er, at før dette kunne ske, blev ordren igen annulleret på grund af en “systemfejl”. Og det er der, du er tilbage før rådgivningssiden Broadbandsavvy.com sendte dig til mig. Inden for 48 timer efter min kontakt sendte Openreach en ny tekniker, som fortalte dig, at der ikke var nogen forbindelsesproblemer, og som fik din fastnettelefon tilbage til at fungere. Dit bredbånd blev ordnet et par dage senere.

Openreach undskyldte for “ulejligheden”. De internetudbydere, du abonnerer på, bør dele skylden her, for da Openreach ikke handler direkte med offentligheden, var de din kanal og burde have holdt Openreach ansvarlig.

Broadband Savvys Tom Paton siger, at de fleste mennesker opretter forbindelse gennem Openreach uden problemer, men mangel på ansvarlighed kan forværre eventuelle problemer. “Teoretisk løser Openreach eventuelle problemer, og internetudbyderen holder kontakten med kunden,” siger han. “Faktisk har Openreach ikke et stærkt incitament til at løse problemer hurtigt, og information går tabt i oversættelsen, når den sendes fra side til side. Hvis noget går galt, vil processen meget let gå i stå.”

Hvis du ikke havde kontaktet pressen, ville din vej have været at klage formelt til internetudbyderen (der er en procedure for dette på hver virksomheds hjemmeside), og hvis sagen forbliver uafklaret efter otte uger, eller du modtager et dødvandebrev, klage til alternativ tvistbilæggelsestjeneste.

Skriv til [email protected] Indtast din adresse og telefonnummer. Indsendelse og offentliggørelse er styret af vores vilkår og betingelser

Leave a Comment