Pat Perez’ kone buldrer på Instagram efter golfspiller flygter fra LIV Tour

Pat Perez’ kone er her ikke på grund af dine Instagram-angreb.

Ashley Perez gik på en bizar Instagram-tirade fredag ​​aften, timer efter Pats engagement i den Saudi-støttede LIV Tour blev annonceret. Perez blev den seneste PGA Tour pro til at flytte til det kontroversielle LIV-kredsløb, som nu omfatter Phil Mickelson, Dustin Johnson, Bryson DeChambeau og Patrick Reed.

“Så hvis nogen føler behov for at sige noget, og jeg mener noget negativt om, at Pat tager på LIV Tour, vil du blive blokeret,” sagde Ashley Perez live på Instagram. “Ligesom 200, måske endda 300 mennesker allerede. Og du kommer aldrig tilbage. Under alle omstændigheder, som de siger, jeg elsker jer alle, værner om jer alle, indtil du siger, at de samme tyre – jeg kan ikke lide det. Jeg vil ikke have det, jeg har ikke brug for det, jeg vil ikke acceptere det, jeg vil aldrig tillade det ind i min verden.

“Så hvis du føler behov for at sige noget, så fjern mig bare fra din side. Jeg vil ikke savne dig. Denne nye turné bliver CULT.”

Pat Perez ved Charles Schwab Challenge den 28. maj 2022.
Pat Perez ved Charles Schwab Challenge den 28. maj 2022.
Getty billeder

Ashley antydede den type kritik, hun modtog i begyndelsen af ​​sin udtalelse. Hun postede også nogle skærmbilleder af den støtte og det had, hun modtog.

Hej min Instagram-familie. Jeg føler mig så dum, at jeg er nødt til at gå her og lave denne video til jer,” sagde Ashley. »Men jeg ville bare kaste noget ud i universet. Min Instagram-platform er ikke mig, jeg reklamerer for min krop på en sexet måde, så I kan gå hjem og have det sjovt.

“Det er heller ikke en reklame for ubrugelig lort, som jeg ikke bruger, som jeg forsøger at sælge og reklamere for til dig. Min Instagram er udelukkende baseret på min familie.”

Pat og Ashley Perez
Pat og Ashley Perez
Ashley Perez/Instagram

Brian Wacker fra The Post afslørede, at Perez ville modtage omkring $10 millioner for sin deltagelse i LIV Tour. Perez bliver også fjernet fra PGA Touren. I løbet af sin karriere har den 46-årige tjent omkring 28 millioner dollars.

I en senere Instagram-video udtalte Ashley, at Michael Jordan ringede til Perez fredag ​​aften for at forsikre golfspilleren om, at Jordan Brand ville forblive hans sponsor.

Ironisk, Perez var en af ​​de mest åbenhjertige da Mickelson første gang annoncerede sin støtte til forhandlinger med en rivaliserende turné på trods af det saudiske regimes overgreb på menneskerettighederne.

“Hans undskyldning var så latterlig,” sagde Perez. “Dermed troede han, at han prøvede at gøre det bedre for spillerne. Han var der af én grund. Hvis nogen tror, ​​han var i dette, ikke på grund af sin lomme, men kun på grund af sin lomme, (tom) høj. De er skide skøre.

“Han var i det for sig selv. Hvorfor han gik ad to forskellige veje og faktisk begravede sig på begge, kan jeg ikke forstå.”

Ashley Perez i sin Instagram-video
Ashley Perez i sin Instagram-video
Ashley Perez/Instagram

LIV Tour debuterede i denne uge på The Centurion uden for London, hvor sydafrikanske Charl Schwarzel førte midtvejs i tredje og sidste runde lørdag morgen. Vinderens præmie er $4 millioner.

Add Comment