Paul Annacone kommenterede Alexander Zverevs skade i en kamp med Rafael Nadal

Paul Annacone sagde, at det var hjerteskærende at se Alexander Zverev og Rafael Nadal møde op i French Open i en forfærdelig skade. Hvad der så ud til at være en rigtig thriller i støbeskeen, endte med pensionering, efter at Zverev forstuvede anklen slemt i andet sæt.

Zverev førte 6-2 i det første sæts tiebreak, men missede på en eller anden måde fire sætpunkter, da Nadal stjal det første. På Nadals point i den 12. kamp i andet sæt blev Zverev skadet, og på dette tidspunkt varede kampen, som havde varet indtil det øjeblik, tre timer.

“Det er bare hjerteskærende at se det her. Det var sådan en fantastisk kamp, ​​disse fyre gav alt. Zverev gjorde et så godt stykke arbejde efter det hjerteskærende første sæt, jeg mener, der er ingen måde, han skulle tabe det første sæt. andet sæt, Rafs break, som fire-fem gange rammer tie-breaket igen, og bare at se det ske, er knusende.

Jeg mener, jeg tror, ​​vi vil se ham spille til efteråret. Jeg tror, ​​han vil være tilbage på turné til efteråret og klar til at tage afsted, siger Annacone til Tennis Channel ifølge Sportskeeda.

Zverev gennemgik en ankeloperation

Græssæsonen ser ud til at være tabt for Zverev, da tyskeren sandsynligvis vil misse omkring to måneder efter sin ankeloperation.

”Vi har hver vores vej i livet. Dette er en del af min rejse. I næste uge når jeg karrierens #2 i verden, men i morges skulle jeg opereres. Efter en yderligere undersøgelse i Tyskland fik vi bekræftet, at alle tre sidebånd i min højre ankel var revet over.

For at komme tilbage til konkurrencen så hurtigt som muligt, sikre korrekt heling af alle ledbånd og genoprette fuld ankelstabilitet, var operation det bedste valg. Min genoptræning starter nu, og jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage stærkere end nogensinde!

Jeg fortsætter med at modtage så mange beskeder og vil gerne endnu en gang takke alle for deres støtte i så svær en tid,” skrev Zverev på Instagram.

Add Comment