Phil Mickelson kaldte i et interview med Sports Illustrated ludomani “hensynsløs og skamfuld.”

Phil Mickelson kaldte sin ludomani “hensynsløs og skamfuld”. interview med Bob Harig fra Sports Illustrated.

Få timer efter, at LIV Golf annoncerede mandag, at Mickelson ville vende tilbage til konkurrencen i denne uge, talte Harig med Mickelson, da han var på vej til London-begivenheden.

Mickelson har været i selvpålagt eksil siden begyndelsen af ​​februar efter at være blevet citeret med nedsættende kommentarer om både den Saudi-støttede LIV Golf-serie og PGA Tour.

I sit interview med Hariga berørte Mickelson en række emner, fra hans status på Touren til hans forhold til saudierne. Men mest af alt skilte hans udtalelser om hans mangeårige spillevane sig ud.

Da han blev spurgt om den alvorlige økonomiske situation, sagde Mickelson til Harig: “Mit spil er blevet hensynsløst og pinligt. Jeg var nødt til at kontakte ham. Og det har jeg gjort i flere år nu. Og hundredvis af timers terapi. Jeg har det godt, hvor jeg er. Min familie og jeg har været og har været økonomisk sikret i nogen tid.

“Gambling har været en del af mit liv, siden jeg kan huske. Men for omkring ti år siden ville jeg have sagt, at det blev hensynsløst. Det er pinligt. Jeg kan ikke lide, hvad folk ved. Sagen er den, at jeg har beskæftiget mig med det her i nogen tid. Amy var meget støttende for mig og processen. Vi er et sted, hvor jeg føler mig godt tilpas efter mange år. Dette er ikke en trussel mod mig eller min økonomiske sikkerhed. Det var bare en række dårlige beslutninger.”

Mickelson bemærkede også, at han ser forskellen mellem at spille på og uden for banen.

”På golfbanen skaber det konkurrence. Men det er angst, andet hasardspil udenfor banen og afhængighed udenfor banen, som jeg virkelig havde brug for at håndtere,” sagde han.

Alan Shipnuk, forfatter til en nylig biografi om Mickelson, skrev i sin bog, at Mickelson tabte anslået 40 millioner dollars mellem 2010 og 2014.

Efter at have spillet i den første $25 millioner LIV Golf Invitational Series i denne uge, sagde Mickelson, at han planlægger at spille næste uge på The Country Club i Brooklyn, Massachusetts.

AF Rex Hoggard

Phil Mickelson vil komme ud af selvisolation og deltage i LIV Golf Invitational Series-begivenheden i denne uge i London.

“Jeg ser frem til at spille US Open, og jeg vil være der,” sagde han. “Jeg forstår, at jeg kan spille.”

Den 51-årige sagde, at han også forstod, at han kunne have spillet i sæsonens to første majors, men “jeg havde virkelig brug for noget ferie.” Han sagde, at han så både Masters, som han vandt tre gange, og PGA Championship, hvor han var forsvarende mester.

Med hensyn til sin Tour-status sagde Mickelson, at han håber at beholde sit livstidsmedlemskab, som han har optjent gennem sin sejrsum og service. Han sagde, at han ikke havde nogen samtaler med PGA Tour kommissær Jay Monahan, men han talte med embedsmænd fra organisationer, der afholder fire store turneringer.

“Jeg har ikke opgivet mit [PGA Tour] medlemskab. Jeg har arbejdet meget hårdt for at opnå dette livstidsmedlemskab. Og jeg håber, at jeg får muligheden for at spille, hvor jeg vil, uanset om det er PGA Touren, LIV eller andre steder,” sagde han.

Det forhold til LIV Golf var anstrengt, da Mickelson blandt andet blev citeret i en Fire Pit Collective-artikel tidligere på året:[The Saudis are] skræmmende bastards at rode med. Vi ved, hvad de dræbte [Washington Post reporter and U.S. resident Jamal] Khashoggi og har en forfærdelig menneskerettighedshistorie. De henretter folk der for at være homoseksuelle. Når jeg ved alt dette, hvorfor skulle jeg overhovedet tænke over det? Fordi dette er en unik mulighed for at ændre den måde, PGA Touren fungerer på.”

Adspurgt af Haring, hvordan han kunne “forene den forbindelse” mellem at spille i den nye liga, omend støttet af Saudi Arabian Public Investment Fund, svarede Mickelson: “Jeg tolererer bestemt ikke krænkelser af menneskerettighederne. Og det er forfærdeligt at tale om, hvad der skete med Jamal Khashoggi. Men jeg har set gode ting [the] Golf er blevet spillet gennem historien. Og jeg tror virkelig på, at LIV også kan være nyttig til golf.”

Add Comment