Phil Mickelson respekterer Tiger Woods’ mening om LIV Golf, men ‘kunne ikke være lykkeligere’ i breakout-rækken

Advertisement

ST. ANDREWS, Skotland. Phil Mickelson sagde han respekterer Tiger woodsudtalelse om LIV Golf efter den 15-dobbelte major-mester sagde, at de, der deltog i breakout-serien, “vendte ryggen til, hvad der tillod dem at tage denne position”.

Torsdag spillede Mickelson til par i sin første runde ved The Open i St. Andrews. Selvom dette er den 150. udgave af det berømte mesterskab, har et varmt emne i denne uge været den igangværende strid mellem forskellige interessenter om LIV Golf og golfspillere, der er skiftet til den nye serie.

Da han blev spurgt om LIV Golf tirsdag, sagde Woods: “Det er jeg ikke enig i. Jeg tror, ​​at det, de gjorde, var at vende ryggen til det, der gjorde, at de kunne indtage den holdning.”

“Jeg respekterer bestemt hans mening,” sagde Mickelson torsdag. “Jeg har meget respekt for ham. Jeg respekterer hans mening. Jeg tror, ​​at alle vil have stærke følelser og meninger om det, og jeg respekterer ham bestemt.”

Mickelson deltog ikke i fejringen af ​​det 150. åbne mesterskab tidligere på ugen, inklusive Champions Celebration om mandagen og Champions Dinner om tirsdagen. Tidligere vindere af The Open var inviteret, og på trods af at han deltog i 2013 Open på Muirfield, var Mickelson mærkbart fraværende.

“R&A kontaktede mig et par uger før og sagde: ‘Se, vi synes ikke, du skal gå. [to the celebrations], men hvis du vil, kan du,” sagde Mickelson. ”Jeg ville bare ikke gøre det stort, så jeg sagde ja. Vi var begge på en måde enige om, at det ville være bedre, hvis jeg ikke gjorde det.”

Mickelson gik også glip af Champions-middagene ved Masters og PGA Championship.

På trods af uenighed bag kulisserne om sportens fremtid efter introduktionen af ​​LIV Golf, sagde Mickelson, at han var “meget tilfreds” med sin beslutning om at deltage i den nye serie, som er finansieret af Saudi Arabian Public Investment Fund. .

“Jeg tog den rigtige beslutning for mig selv,” sagde Mickelson. “Og jeg er begejstret for, at jeg som sagt har mulighed for at spille konkurrencegolf og have det i mit liv på en mere moderat skala, hvor jeg kan nogle ting ud over det. Jeg frigjorde en masse andet… – frigjorde også en masse tid.

“Jeg kunne ikke være mere glad. Jeg synes, det var rigtig godt. Jeg kan ikke vente med at komme til New Jersey og spille endnu en turnering der. Oplevelsen af ​​spilleren, oplevelsen af ​​disse begivenheder fra spillerens synspunkt – 10. Du kan Det bliver ikke bedre. Se, mit job er ikke at forklare eller hjælpe dig med at forstå eller noget i den stil. Jeg er bare meget glad.”

Mens Mickelson modtog et respektfuldt svar fra St. Andrews-mængden, Jan Poulter – der også medvirker i tv-serien LIV – blev bublet af en håndfuld tilskuere i den første kamp. I torsdags ramte han 3 til 69 og sagde, at han “ikke hørte en”, da han blev spurgt om buhningen.

“Helt ærligt, så troede jeg virkelig, at jeg blev godt modtaget på første sæt,” sagde Poulter. “Det eneste, jeg hørte, var bifald.”

Ryder Cup-veteranen sagde også, at han ikke læste nogen R&A-kommentarer i denne uge, efter at CEO Martin Slumbers i onsdags kritiserede LIV Golf. Men Poulter sagde, at han håbede, at forskellene mellem de forskellige interessenter kunne løses.

“Jeg ville håbe det, men klogere mennesker er tydeligvis i toppen af ​​træet, end jeg er,” sagde Poulter. “Jeg forlod skolen som 15-årig. Jeg troede, at kloge mennesker kunne finde ud af det – åbenbart ikke«.

Poulter sagde også, at han ikke har mødt fjendtlighed fra sine medprofessionelle på trods af berømte golfspillere som Woods og Rory McIlroy imod LIV-serien.

“Jeg hørte gode kommentarer, gode samtaler med alle,” sagde Poulter. »Vi har måske forskellige meninger, men de er mine venner. Du har spillet golf med disse fyre i over 20 år eller 10, 15 år, du har været på mange hold med dem.

»Selv om de har forskellige meninger, er det det hele. Vi har alle meninger, ikke? Vi er stadig venner, uanset hvordan landskabet er, uanset hvor du spiller golf.”

Add Comment