Rafael Nadal er en af ​​de fem bedste atleter i historien, siger tidligere stjerne

“Jeg skal til London, og hvis jeg rejser, er det fordi, jeg skal spille. Så må vi se, hvad der sker: Jeg er forsigtig, men det, der er sket indtil videre, giver mig håb om, at jeg kan være der. Behandling og en uges træning giver mig selvtillid.

I de sidste 15 år har Slams altid vundet med de samme 3-4 spillere, mens tingene på græs kan ændre sig, fordi der kan ske uventede ting.” Under en pressekonference på Mallorca meddelte Rafael Nadal, at han ville konkurrere i det næste Wimbledon, og at behandlingen for din fod virkede.

Inden han får sin debut i All England Club, vil spanieren deltage i Giorgio Armani Tennis Classic. Udstillingsarrangementet finder sted i Hurlingham Club og udover Nadal vil Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Stan Wawrinka, Felix Auger-Aliassim, Kasper Ruud og David Goffin konkurrere.

Nadal har overgået Wawrinka i lige sæt og skal møde Auger-Aliassime næste fredag. Francisco Roig, Nadals mangeårige træner, talte om sit første indtryk af den 22-dobbelte Grand Slam-mester på græs. Spanieren tabte et sæt og en pause mod Kamil Majcjak og udtrykte beklagelse på det udtrykte niveau.

Roig var dog meget optimistisk foran EFE-nyhedsbureauets mikrofoner. ”I starten er det altid svært. Når du begynder at spille på græsset, er alt kompliceret. Det er ikke første gang, det er sket, og forhåbentlig ikke sidste.

Der er stadig mange dage til at finde de mekanismer, han har brug for på denne overflade, bevægelse, at slå bolden.

David Ferrer om Nadal

Tennissuperstjernen Rafael Nadals søgen efter sin tredje Wimbledon-titel er i øjeblikket et af de største diskussionspunkter i sporten.

“Rafa er en af ​​Wimbledon-favoritterne, han kommer med en masse selvtillid og er svær at slå. Han er en af ​​de 5 bedste atleter i historien og har ændret sporten med sine præstationer gennem hele sin karriere.

Hvis Rafa er god mentalt og spiller selvsikkert, så er han favorit,” sagde Ferrer. – 28 sejre og 5 tab – mit CV i turneringen. [Davis Cup]. Jeg kontrollerede dem ikke, sandheden er, at jeg gjorde det godt, fordi jeg var i hænderne på den bedste i verden, Rafa Nadal, og derfor havde vi det aldrig dårligt. Jeg håber, at Rafa kan spille i Davis Cuppen, han er den bedste spiller i historien,” sagde Ferrer.

Leave a Comment