Rafael Nadal fortæller om den rolle, hans familie spillede i hans succes

Rekord 22-dobbelt Grand Slam-mester Rafael Nadal siger, at hans familie har været en stor del af hans succes, og han er taknemmelig for alle de ofre og det arbejde, de har lagt i årenes løb. Nadal, der fyldte 36 i sidste uge, har altid været tæt knyttet til sin familie, især sin onkel Toni Nadal.

“En af nøglerne til succes var at blive hjemme. Jeg tvivlede aldrig på det. Min karriere ville være meget anderledes, hvis jeg ikke havde en familie. Jeg er ikke et barn længere! Men det er, som om vi alle bor i den samme landsby.

Alle taler med hinanden, og alle kender hinanden. Jeg er meget tæt på min far og mor. Det er tydeligt, når man ser os sammen, siger Nadal til Paris Match, rapporterer Sportskeeda.

Nadal glad for at blive på Mallorca

Da Nadal var en af ​​de mest talentfulde spillere i sin generation, tilbød det spanske tennisforbund at overføre ham fra Mallorca til Barcelona.

Onkel Tony afviste tilbuddet, da han mente, at det ville være bedre for Nadal at blive på Mallorca. Efter at have reflekteret over denne beslutning viste det sig, at det var det rigtige træk. “Det spanske tennisforbund tilbød mig et skifte til Barcelona.

Men min onkel, som var min træner, vidste, at på Mallorca spillede jeg med et godt hold, omgivet af gode spillere, og at alt gik godt,” sagde Nadal. I 2019 giftede Nadal sig med sin mangeårige partner Maria Francisco. Perello.

Når han talte om sin partner, sagde Nadal, at hans kone hjalp ham med at vokse som person. “Vi blev gift for at holde en stor fest. Faktisk har ikke meget ændret sig i vores liv, siden vi har været sammen i 17 år. Hun hjalp mig med at vokse op i dette miljø,” sagde Nadal.

Add Comment