Rafael Nadal: “Nu er jeg bekymret”

Advertisement

Rafael Nadal fortsætter sin drøm om at vinde en Grand Slam-turnering. Den spanske mester var tæt på at trække sig, men vandt en episk kamp mod amerikanske Taylor Fritz, der blev besejret i det afgørende femte sæt tie-break. Efter flere kampe måtte spanieren håndtere maveproblemer, en situation, der reducerede hans pitchingpræstationer og skabte mange problemer for Australian Open og Roland Garros-vinderen.

Lige da alle tænkte på tilbagetog eller nederlag, kom mesterens vedholdenhed og styrke frem. I slutningen af ​​kampen kommenterede Rafa Nadal præstationen og talte om semifinalen, hvor mallorcaneren skal mødes (bortset fra sensationelle pensioneringer) med australieren Nick Kyrgios, en stor modstander i fortiden.

Nadals ord på konferencen

Den 22-dobbelte Grand Slam-mester kom med følgende udtalelser på konferencen: “Jeg spiller godt, jeg har det meget sjovt. Tennisniveauet, hvis man udelukker problemer, er fremragende.

Nu er jeg bekymret, men det er en del af jobbet. Selvom det har været svært for mig at spille på græs de seneste år, er mine maveproblemer ikke relateret til at spille på græs. Dette kan ske på enhver overflade.” Om kampen dengang: ”Lægen gav mig anti-inflammatoriske lægemidler.

Fysioterapeuten forsøgte at slappe lidt af i musklen, men det var svært. Du kan ikke rette noget, når du har sådan noget. At forlade Wimbledon er ikke let, selvom smerten var intens. Jeg ville afslutte kampen, hvilket jeg gjorde, jeg fortsatte med at kæmpe.

Jeg er stolt af min kampånd og det faktum, at jeg er forblevet konkurrencedygtig under disse forhold.” Rafa forsøgte at afklare sine fysiske problemer: “Jeg vil bestå flere eksamener, men det er svært at sige. Jeg er ikke en typisk spiller, der næsten ikke har haft skader i sin karriere.

Jeg er vant til at håndtere smerter og lege med problemer. Når jeg mærker noget, der ligner det, jeg følte, er det, fordi der er noget galt med mine mavemuskler.”

Add Comment