Rafael Nadal om, hvorvidt han vil træne Grigor Dimitrov: Jeg er meget dyr

Den tidligere verdens nr. 3, Grigor Dimitrov, havde det sjovt med at træne online torsdag, da spanieren jokede med, at han var for dyr til at træne bulgareren. Under træningen spurgte Dimitrov rekord 14-dobbelt French Open mester Nadal, om han ville gå med til at træne ham i lersæsonen.

“Okay, hvad med det her? Hypotetisk endte du din karriere på for eksempel ti år. Jeg vil ringe til dig og sige: “Rafa, du kan tage med mig til tre lerbaneturneringer,” vendte Dimitrov sig til Nadal. , ifølge Sportskeeda.

Nadal svarede: “Jeg er en meget kær person (begge griner)”. Så tilføjede Dimitrov i spøg: “Jeg vil betale for to turneringer, og du vil gøre den tredje gratis.” Nadal svarede: “Selvfølgelig ved du, at jeg er der.

Jeg ved ikke, om jeg kan hjælpe, men jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad der står i min magt for at hjælpe. Men hvis du vinder titlen, holder vi en stor fest. Det er den eneste anmodning, jeg har.”

Dimitrov Nadal: Du spillede hockey, kan du skate?

“Jeg har aldrig spillet hockey.

Vi har ikke is på Mallorca. Jeg har aldrig prøvet snowboarding. Jeg prøvede at stå på ski. Jeg gik, da jeg var yngre. Som barn stod jeg på ski hvert år mindst en gang om ugen. Men i en alder af 14-15 år måtte jeg stoppe, da jeg begyndte at blive lidt mere professionel tennisspiller,” svarede Nadal.

I mellemtiden skal både Nadal og Dimitrov deltage i Wimbledon. Nadals deltagelse i Wimbledon var i tvivl efter at have lidt af kroniske fodsmerter i lersæsonen, men hans fodbehandling i Spanien har hjulpet, og han er klar til at konkurrere i mesterskabet.

På den anden side er Dimitrov også klar til at spille i Wimbledon, da han stadig ikke har opgivet sin drøm om at vinde en Grand Slam. Dimitrov havde et godt løb i Wimbledon i 2014, da han nåede semifinalen.

Leave a Comment