“Rafael Nadal talte om at ville være i stand til at…” siger ATP-legenden.

Den italienske tennisstjerne Matteo Berrettini tager en beskeden holdning foran Wimbledon og insisterer på, at Novak Djokovic og Rafael Nadal er to spillere, der fortjener at blive kaldt Wimbledon-favoritter. Den 26-årige Berrettini er blevet en stor kraft på græsset og anses af mange for at være en af ​​de bedste kandidater til dette års Wimbledon-titel.

“Jeg ved ikke, om jeg er favorit, for Novak og Rafa (Nadal) er der altid; Rafa har allerede vundet to Slam, og ingen forventede, at han ville vinde i Australien,” sagde Berrettini ifølge Tennishead. “Jeg føler mig ikke som favorit, men jeg ved, at jeg kan gøre det, jeg kan ikke narre folk.

Mit mål er at have en fantastisk turnering i Wimbledon, og jeg håber, det bliver to travle uger. Efter en rigtig god uge i Stuttgart, ville det have været nemt ikke at træde på gaspedalen og lade mine problemer overmande mig.

I stedet fandt jeg det rigtige niveau af energi, og at vinde sådan en prestigefyldt turnering er virkelig specielt.” Efter operationen i højre hånd i marts vendte Berrettini tilbage til den første uge af urtesæsonen i Stuttgart.

I Stuttgart besejrede Berrettini Andy Murray i finalen for at vinde sin første titel for året. Berrettini gik hele vejen i Royal Club ugen efter for at vinde sin anden titel og forbedre sin græsbanerekord til 9-0 i 2022.

Berrettini spiller ikke i denne uge, men han er allerede godt forberedt til Wimbledon. Berrettini nåede sin første Grand Slam-finale i Wimbledon sidste år, før han tabte til Djokovic.

Rafa gennemgik radiofrekvensterapi

John McEnroe siger, at at vinde Wimbledon-mesterskabet i 2022 kan være Rafael Nadals hidtil sværeste udfordring.

“Den sværeste kamp for mig bliver denne kamp med Rafa, fordi han, baseret på hvad han sagde ved French Open, skød sig selv i benet under nogle, hvis ikke alle, af sine kampe. Jeg kan ikke tro, du valgte at lade være.

Jeg ved ikke, hvordan han overhovedet klarede det, og han kan stadig vinde syv kampe og se utroligt ud, ikke? Fyren så fantastisk ud,” sagde McEnroe. – Hvis jeg var 36, ved jeg ikke, hvor meget længere jeg skal spille, skal jeg til Slam, ville jeg begynde at skyde i den fod igen og gå igennem Wimbledon og Open.

Det ville være mig. Han kan muligvis spille nogle år endnu. Han talte også om, at han ville gå, når han fik børn. Det er en risiko, ingen atlet ønsker at tage,” sagde McEnroe.

Leave a Comment