Rafael Nadal udspillede Taylor Fritz i thriller ved Wimbledon

Advertisement

Rafael Nadals chance for en kalender Grand Slam er stadig i live.

Nadal, der vandt Australian Open og French Open tidligere i år, kæmpede med en maveskade i onsdagens Wimbeldon-kvartfinale for at slå amerikanske Taylor Fritz 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6 ( 10-4). Nadal kommer ud semifinalekamp mod Nick Kyrgios.

Den 36-årige forlod banen midt i andet sæt for at blive behandlet. Han arbejdede tydeligvis på sin bevægelse og leveringshastighed gennem hele kampen. Skaden forfølger ham de seneste dage.

Efter at have slået hollænderen Botitsch van de Zandschulp i mandags, ønskede Nadal dog ikke at tale om det.

Rafael Nadal fejrer onsdag sin Wimbledon-sejr over Taylor Fritz.
Rafael Nadal fejrer onsdag sin Wimbledon-sejr over Taylor Fritz.
AFP via Getty Images
Rafael Nadal bøjede sig, mens han arbejdede på en skade mod Taylor Fritz.
Rafael Nadal bøjede sig, mens han arbejdede på en skade mod Taylor Fritz.
AFP via Getty Images
Taylor Fritz' reaktion på Wimbledon-tabet til Rafael Nadal onsdag.
Taylor Fritz’ reaktion på Wimbledon-tabet til Rafael Nadal onsdag.
REUTERS

“Jeg er lidt træt af at tale om min krop,” sagde han til journalister efter kampen. ”Det er ikke fordi, jeg ikke vil svare på dit spørgsmål, men samtidig bliver jeg nogle gange træt af mig selv, af alle de problemer, jeg har. Jeg foretrækker ikke at tale om det nu. Det er jeg ked af.

“Men jeg er midt i en turnering, og jeg er nødt til at fortsætte, ikke? Med al respekt for andre modstandere. Jeg prøver bare mit bedste hver eneste dag. I øjeblikket er jeg sund nok til at blive ved med at kæmpe og kæmpe for det, jeg vil.”

Add Comment