“Rafael Nadal var på et fantastisk niveau og ville…,” siger cheftræneren

Paul Annacone sagde, at det var hjerteskærende at se Alexander Zverev og Rafael Nadal møde op i French Open i en forfærdelig skade. Det, der virkede som en rigtig duel, endte med pensionering, efter at Zverev slemt forstuvede anklen i andet sæt.

Zverev førte 6-2 i det første sæts tiebreaker, men mistede på en eller anden måde fire sætpoint, da Nadal vandt det første sæt. På Nadals point i den 12. kamp i andet sæt blev Zverev skadet, og kampen, der tidligere havde varet tre timer, sluttede der.

“Det er bare hjerteskærende at se det her. Det var en fantastisk kamp, ​​disse fyre gav alt. Zverev gjorde et fantastisk stykke arbejde efter det hjerteskærende første sæt, jeg mener, der var ingen måde, han skulle have tabt det første sæt. Andet sæt, Rafa brød sammen, fire eller fem gange, igen gik til tie-break og bare for at se, hvad der knuser.

Jeg mener, jeg tror, ​​vi vil se ham spille til efteråret. Jeg tror, ​​han skal på turné igen til efteråret og være klar til det, siger Annacone til Tennis Channel ifølge Sportskeeda. måneder efter ankeloperation.

”Vi har hver vores vej i livet. Dette er en del af min rejse. I næste uge når jeg andenpladsen i verden, den bedste i min karriere, men i morges skulle jeg opereres. Efter en yderligere undersøgelse i Tyskland bekræftede vi, at alle tre laterale ledbånd i højre ankel var blevet overrevet.

For at komme tilbage til konkurrencen så hurtigt som muligt, sikre, at alle ledbånd heler ordentligt og genoprette fuld stabilitet til min ankel, var operation den bedste mulighed. Min genoptræning starter nu, og jeg vil gøre mit bedste for at komme tilbage stærkere end nogensinde.”

Toni Nadal hylder Rafa

I et interview med Cadena SER talte Toni Nadal om en af ​​Rafael Nadals mest mindeværdige Grand Slam-kampagner. “Det er utroligt, at min haltende nevø fortsætter med at vinde.

At kæmpe til ende er i hans DNA,” sagde Tony. Han var på et fantastisk niveau og ville blive ved med at kæmpe, han er den bedste i historien. Det, han gjorde, er utroligt, ville jeg aldrig have troet.” Den 61-årige atlet sagde også, at han ikke kunne vente med at lykønske sin nevø med Roland Garros-titlen.

“Så snart jeg ser ham, vil jeg lykønske ham. Dette år har været mere behageligt, end jeg havde forventet, på grund af alt det, der omgiver mig, er jeg spændt,” sagde han videre.

Leave a Comment