Redditor sender 1962 brev fra bedstemor til bedstefar, internettet bliver følelsesladet

Redditor sender 1962 brev fra bedstemor til bedstefar, internettet bliver følelsesladet

Personen, der sendte brevet, sagde, at hans bedstefar havde holdt det hos ham i alle disse år.

Længe før smartphones revolutionerede vores verden og hverdag, skrev folk breve til deres kære. De blev brugt til at sende korte beskeder og noter, samt til at kommunikere med mennesker.

Redditoren bragte minder fra dengang tilbage ved at udgive et brev skrevet af deres bedstemor i 1962 til hendes daværende mand.

“Der blev fundet et brev i min afdøde bedstefars ejendele, som min bedstemor skrev til ham i 1962,” skrev Reddit-brugeren under på indlægget og sendte et skærmbillede af brevet sammen med ham.

Sådan begynder brevet: ”Kære Morty: Den første juni. Det betyder, at vores bryllup kun er tre uger væk! Jeg er så glad, at jeg bare ikke kan komme i tanke om andet. Er det ikke vidunderligt, min kære, at med alle de millioner og atter millioner af mennesker i verden, du og jeg skulle mødes … og forelske os … og nu skal vi snart giftes! måske tilbage, før vi overhovedet blev født?”

Læs også | Amerikaner bestiller sydindisk mad på flydende tamil, video går viralt

“I hvert fald, dyrebare, jeg tror, ​​jeg er den lykkeligste kvinde i verden! Jeg vil vie mit liv til at gøre dig glad. Jeg lover! Vi vil højst sandsynligt tilbringe vores bryllupsrejse i det lille gamle New York. Men der er altid dine brødre i Canada,” skriver kvinden videre i brevet.

“Elsk også mig, dyrebare. Stop aldrig med at elske mig. Du er det vigtigste i mit liv, nu ved du det, ikke? Al min kærlighed og en million kys,” sagde hun og afsluttede brevet og underskrev det med sit navn “Polina”.

Opslaget blev et hit på Reddit, hvor mere end 6.500 mennesker stemte på det. Kommentarerne er også fine.

“Berøring er alle følelser. Jeg håber, de havde et fantastisk liv sammen!” sagde en Reddit-bruger.

Læs også | Disneyland-medarbejder afbryder frieri

”Det er ikke kun, at selve brevet er smukt, men også, at han har beholdt det i alle disse år. Jeg er glad for, at de levede så langt et liv sammen,” sagde en anden.

Den person, der oprindeligt postede brevet, reagerede på kommentarerne ved at sige, at hans bedstefar døde for tre år siden. “De elskede hinanden lidenskabeligt hver eneste dag, uanset hvad,” kommenterede forfatteren til indlægget.

Klik for at finde ud af mere populære nyheder

Add Comment