Riley Green sprængte internettet i luften med sin Superman-tema-fangst til Tigers [Video]

Damer og herre, Detroit Tigers nybegynder Riley Green her, og han kommer ikke til at tage afsted i meget lang tid.

Lørdag aften (teknisk tidligt søndag morgen for dem på østkysten) lavede Green et vanvittigt Superman-stilkast i midterfeltet, der sprængte internettet i luften.

Riley Green sprængte internettet i luften med sin Superman-tema-fangst til Tigers

Se hvordan Grøn går parallelt med jorden og udlægger en af ​​de bedste fangster, du nogensinde har set.

Efter fangsten tog millioner og MILLIONER af mennesker til Twitter for at reagere på Riley Greenes seneste mesterværk.

Riley Green er en speciel spiller

denne riley grønne fangst var den bedste, jeg nogensinde har set live @Greene21Riley #tigre #PlayOfTheYear

Kast 10 på Riley Green ROY i morgen, når det åbner

@Benverlander Riley Green er et højt glas vand til Tigers fans, der er fortabt i dessert!

Riley Green bliver en stjerne

Riley Green gør mig begejstret for at se #tigre, som om det ikke er en post-Verlander udsigt.

Efter sin første kamp med Tigers talte Riley Greene til medierne og indrømmede, at han var “lidt nervøs”, da han løb ind på midterfeltet for første gang på The Show.

“Da jeg løb ind på midtbanen var jeg lidt nervøs, men jeg prøvede bare at trække vejret igennem det.” sagde Green. »Da jeg først fik mit første hit, var jeg fin efter det. Jeg garanterer, at min mor var følelsesladet.”

“Bare at kunne spille på højeste niveau var fantastisk,” sagde Green. “Og det er også meget, meget fedt at være her med dette hold.”

Green tilføjede, at han bare prøvede at “have det sjovt” og lade chipsene falde, hvor de kunne.

“Jeg prøvede bare at have det sjovt i dag,” sagde Greene. “Det er navnet på spillet, efter min mening. Bare hav det sjovt, og alt andet ordner sig selv. Uanset om det er en dårlig eller en god dag, er det vigtige, at du har det sjovt.”

Green gik to gange i lørdags, og han forklarede, at det er meget vigtigt at kunne komme til basen.

“At gå er meget vigtigt for mig,” sagde Greene. “At være i stand til at være på basen så mange gange, som jeg kan, at være i stand til at spytte på de felter i mudderet betyder, at jeg har det godt, og jeg kan se bolden.

“Så ja, at gå er en stor del af det, jeg prøver at gøre.”

Tigers manager A.J. Hinch jokede med Green under kampen og fortalte ham, at han gjorde det godt igen Spencer Thorkelsonsom scorede en double under lørdagens 2-til-5-sejr.

“(Riley) har allerede rettet det, så du ikke Torque i dag?” Hinch jokede. “Jeg fortalte ham dette på trappen, jeg tænkte:” Riley, tak fordi du kom, du fiksede Torque. Sørg for, at I er tæt på hinanden på vejen. Vi får separate værelser, men I tilbringer tid med hinanden.” “

Du har abonneret på vores YouTube-kanal for nu? abonnere og tryk på klokken for at få alle de seneste Detroit-sportsnyheder, rygter, interviews, livestreams og meget mere!

Leave a Comment