“Roger Federer – violin, Rafael Nadal – elektrisk guitar”

Elsker de tre store musikinstrumenter? Under en pressekonference spurgte den serbiske journalist Sasha Ozmo: Novak Djokovic sammenligne hvert medlem af de tre store, hans, Roger Federer såvel som Rafael Nadal, til et musikinstrument. Djokovic forklarede: “Roger Federer er en violinist, jeg tror ikke, nogen har noget at sige om det.

Hvad angår Rafael Nadal, ville jeg forbinde ham med elektrisk guitar eller trommer. Jeg er saxofon, fordi det er et instrument, der passer godt til enhver form for musik.” Under en pressekonference afslørede Nole, at hun ikke ville have noget problem med at vende tilbage til Australien næste år: “Jeg hørte nyheden om, at regeringen har ændret sig. men jeg ved ikke, om mit visum bliver genindført, og om jeg får lov til at vende tilbage til Australien.

i 2023. Under alle omstændigheder vil jeg gerne spille i Australian Open. Hvad der var tilbage i fortiden, nærer jeg ikke nag. Jeg ville med glæde vende tilbage til Australien for at spille den turnering, hvor jeg har opnået flest sejre på Grand Slam-niveau.

Lad os se, hvordan situationen vil være i nærheden af ​​begivenheden.”

Novak ved French Open 2022

Djokovic betalte en meget høj pris for sit valg om ikke at blive vaccineret mod coronavirus, så meget at han ikke var i stand til at forsvare sin titel ved Australian Open.

Den 35-årige mand i Beograd blev udvist af landet i slutningen af ​​en sæbeopera, der kørte i næsten to uger og også forårsagede alvorlig skade på hans image. Det tog noget tid for den 20-dobbelte Grand Slam-mester at genvinde selvtilliden og farten, som det fremgår af for tidlige elimineringer i Dubai og Monte Carlo.

Efter at have vundet i Rom, ankom Nole til Paris i status som den første favorit og har stadig ikke snydt forventningerne. Novak Djokovic afbrød kvartfinalen i Roland Garros uden at tabe et eneste sæt.

Nummer 1 i verden kommer tættere og tættere på den ideelle tilstand efter mange kampe i de første måneder af 2022. I kvartfinalen mødte han sin evige rival Rafael Nadal i det 59. kapitel af deres episke rivalisering.

Add Comment