Rory kaster skygge, Finau freestyle og US Open omklædningsrumsdrama

Tony Finau og unge Rory McIlroy

Finau Fresh, Rory McIlroy Tracker

Hej mennesker!

Jeg ved, jeg sagde det i sidste uge, men jeg Ja Jeg mener denne uge. Det var uden tvivl den travleste uge med golf nogensinde. Og måske det mest tilfældige! Mellem Dennis Quaid fortæller LIV Golf video, Rory McIlroy lidt fornærmet over udsendelsen, og en håndfuld spillere forlod PGA Tour, en masse Det skete. Hvis jeg tog dig igennem alle hvad der skete i sidste uge, kan denne klumme aldrig ende. Så i stedet vil jeg lede dig igennem det, jeg husker mest.

Nelly Korda aftale

Har du nogensinde betalt dig selv bestikkelse for at gøre noget? Siger du for eksempel til dig selv, at du kan spise en halv liter is, hvis du folder dit vasketøj sammen, eller kan du købe de nye sko, du kiggede efter, hvis du kommer igennem et Zoom-møde uden at falde i søvn? Det er præcis, hvad Nelli Korda gjorde i sidste uge, men i meget større skala.

I sidste uge postede Korda en ekstrem high definition swing-video til serien. Der er mange drejninger og drejninger, som du ikke vil se klart, men det er ikke tilfældet med World No. 2.

Nelly Korda på skydebanen

Nelly Korda

Uanset hvad, så må mange have sendt en sms til Korda om hendes Instagram-historie, fordi hun fulgte den op.

Nelli Korda med sin nye telefon

Nelly Korda

Det viser sig, at de bedste golfspillere også laver aftaler med sig selv. Nellie startede sin første start i 119 dage ved US Women’s Open, så hendes mål om at være blandt vinderne giver mening. Men så igen, det er Nelly Korda, så selvfølgelig blev hun nummer otte i Southern Pines. Nyd din telefon, Nelly. Vi ser alle frem til dine fremtidige indlæg.

Dennis Quaid?

Hvis der er én ting, du bør vide om mig, så er det, at jeg elsker Forældrefælden. Som barn klædte jeg mig ud som Annie (eller måske Hallie? De er identiske, så hvem ved det) til Halloween, og det er den film, jeg har set mest i mine 27 år på jorden. Derfor bliver jeg meget bekymret, når noget relateret til forældrefælden dukker op.

Så det er sikkert at sige, at min kæbe faldt, da jeg fandt ud af, at Dennis Quaid, som måske var min første kærlighed, udtalte denne reklamevideo for LIV Golf.

Jeg mener, Nick Parker lagde virkelig sit hjerte og sin sjæl i denne forretning.

Flere Sims-Koepka bryllupsbilleder

Jeg dækkede Sims-Koepkas bryllup ind sidste uge Rogers’ rapport, men det var før de professionelle billeder blev frigivet! Så bare hvis du gik glip af dem på dine sociale feeds, her er de.

Freestyle Finau

ok venner, hvis du ikke har abonneret endnu Finau Frisk på Instagram, her er dit tegn for at komme på det. Kontoen giver et sjovt kig på Finau-familien (Tony, hans kone Alaina og deres fem vidunderlige børn), og det er det bedste. Uanset om det er Tonys højlydte manuskriptvideo, bare en sjov familie eller Tonys rap som nedenfor, vil du aldrig blive skuffet over deres indhold.

Jeg var allerede fan af Finau, men denne video tog min vurdering af solo-anden i finalen ved RBC Canadian Open til et nyt niveau. Han spiller hver linje perfekt, og han har sådan en brag. Dette blev postet efter tredje runde i lørdags, men Instagram-teksten udtalte, at sådan ser ture til banen ud for Finaus. Tal om at blive positiv før opvarmningen!

Rory McIlroy kaster skygge

Rory McIlroy vandt sin 21. PGA Tour-titel i søndags. Endnu vigtigere kastede han en skygge over Greg Norman og den Saudi-støttede LIV Golf-liga i sit interview efter runden.

Lyt godt efter.

“En mere end nogen anden.” En er STØRRE end nogen anden!

Jeg vil ikke lyve, jeg troede ikke, der var sådan noget i McIlroy! Han skød på Greg Norman her, der “kun” har 20 PGA Tour-sejre. Dette er skyggen I drøm når de kastes mod fjender (teoretisk. Det tror jeg ikke, jeg har…endnu). Nogle vil sige, at Rory bare skulle fokusere på sin sejr og forblive positiv, hvortil jeg svarer: hvad er det sjove i det? Laver sjov. Der sker så meget i moderne herregolf. Hvad er et andet lag af drama?

Justin Thomas kom endda med på joken, da han tog til Twitter efter runden.

barndomsvenner

Apropos Finau og McIlroy, så spillede de i den sidste gruppe med Justin Thomas i søndags. Det viser sig, at de skal langt tilbage.

Hvor sødt er det? Mine yngre golfvenner og jeg Ingen til sidst blive professionel. Jeg tror, ​​de fleste af dem er i fast ejendom nu.

McIlroy spillede i juniorligaen i Utah en sommer og blev faktisk hos Finau-familien. Og nu er de begge Nike-fyre i de store ligaer! Det er ikke den slags venskab, jeg har hørt meget om, men det giver mening. To gode fyre! Jeg håber, vi ser dem i nogle sidste grupper i fremtiden.

Og en hæderlig omtale går til dette fantastiske retrobillede.

WAG caddie i ShopRITE LPGA Classic

Mel og Carly Reed blev gift for to måneder siden, hvilket betyder, at bryllupsrejsefasen er slut, og at det er tid til, at Carly begynder at blive besat (læs: Carly besluttede sig modigt for at hoppe på en taske i New Jersey og gjorde noget, som meget, meget få af vi ville blive gjort til at være i stand). Heldigt for os delte hun nogle noter efter hver runde, og de var fantastiske.

Det minder mig om første (og sidste) gang, jeg var caddie ved Northeast Amateur 2018.

Min familie var vært for Cole Madi fra UCLA den uge, og hans caddie dukkede ikke op den sidste dag, så jeg var vinderen. På denne dag ville jeg give mig selv en solid treer. Jeg efterlod køller på flere huller og bragte intet andet end godt humør. Jeg blev dog betalt med et Lululemon gavekort, så det var det værd (for mig. Måske ikke for Madi).

Uanset hvad, godt arbejde, Carly. Caddiing er IKKE en nem opgave.

Drama i omklædningsrummet i Brooklyn?

Hvis du ikke er bekendt med det seneste drama af Grayson Murray og Kevin Na, så lad mig udfylde dig. Det hele startede med denne træfning i januar.

Jeg vil lade dig åbne denne tråd, hvis du vil se mere, men så gik det stille i et par måneder, indtil Na trak sig tilbage fra PGA Touren i sidste uge, kommenteret af Murray.

Murray kvalificerede sig US Open i The Longest Day of Golf i sidste uge, og ved du hvad? Murray og Na står ved siden af ​​hinanden i alfabetisk rækkefølge på feltlisten, hvilket betyder, at deres skabe er ved siden af ​​hinanden i Brooklyn.

Jeg er lidt nervøs for, hvordan tingene kommer til at gå. Jeg er også meget jaloux på omklædningsrummene, der vil se, hvordan det hele udvikler sig. Vil de være søde ved hinanden i det virkelige liv? Vil der bryde en knytnævekamp på The Country Club? Hvem vil sige? Held og lykke, gutter!

Min anden opdatering af omklædningsrummet til dig er relateret til Mr. Adam Scott og det opslag, han delte på sin Instagram-story i søndags.

Adam Scotts country club skab

Adam Scott

For det første er det fantastisk, at spillere har vaskeri i denne uge. Jeg kan også prøve at snige mig ind med min, især da de ikke har travlt med at vaske Scotts brune sweater. Denne ting forbliver på ham 24/7.

Jeg glemte også, at USGA er meget kreativ med skilte til omklædningsrum og navneskilte under US Open-ugen, så jeg er spændt på, hvad de ellers har i vente.

Diverse nyttigt indhold / nogle anbefalinger fra Boston

Curtis Cup fandt sted sidste weekend, og selvom spillet var helt klart utroligt, så var dette fantastiske øjeblik mellem nogle af fans og medlemmer af Team USA også.

Rose Zhang og Rachel Heck er Stanford golfstjerner og topamatører! Det er så fantastisk at se dem bruge tid sammen med fansene.

Så har vi en golftime på parkeringspladsen, som kunne være golf i sin reneste form. Hvad kunne være bedre end at arbejde på en gynge, mens du venter på, at en opskrift er klar?

Men seriøst, jeg kan virkelig godt lide det. Du kan altid blive bedre, og disse fyre er beslutsomme!

Dernæst har vi den tyske danske Gus, der tilbringer sine dage i country club. Sikke et liv!

Jeg så Brooklyn forberede sig til US Open fra Gus’ perspektiv på det. Sørg for at tjekke det fantastiske hunde- og golfindhold.

Sidst, men ikke mindst, har jeg en anbefaling nummer 1 til alle, der skal til US Open i denne uge. Som uddannet fra Boston College kender jeg området meget godt og er glad for at dele den gode nyhed med jer alle om, at dette er det bedste issted i verden.

White Mountain Creamery er et af mine yndlingssteder på jorden, og det er lige uden for Brooklyn. Det koster stopper hvis du er til US Open, så velkommen på forhånd.

generelt profilbillede

Claire Rogers

Golfredaktør

Add Comment