Rory McIlroy siger, at PGA Tour-spillere, der sluttede sig til LIV Golf Invitational Series, tog “den nemme vej”

BROOKLINE, Massachusetts. Rory McIlroy sagde, at han var skuffet over, at nogle PGA Tour-spillere tog den “lette vej” for at slutte sig til den rivaliserende LIV Golf Invitational Series, og hvordan den seksdobbelte mester Phil Mickelson været med til at skabe en ny ordning.

McIlroy, der talte på en pressekonference tirsdag forud for denne uges US Open i Country Club, sagde, at han forstår, hvorfor aldrende spillere er blevet lokket af millioner af dollars i at signere bonusser fra LIV Golf, men han mener, at yngre spillere, de spillere, der forlod, lavede en kortsigtet beslutning. at have deserteret.

“Jeg forstår. Ja, fordi mange af disse fyre er i 40’erne,” sagde McIlroy. “I tilfældet Phil, i begyndelsen af ​​50’erne. Ja, jeg tror, ​​at alle i dette rum ville fortælle sig selv, at deres bedste dage ligger bag dem. Det er derfor, jeg ikke forstår, hvorfor fyre på min alder tager afsted, fordi jeg tror, ​​at mine bedste dage er endnu ikke kommet, og det tror jeg også, deres dage er. Så det er der, det føles, som om du tager den nemme vej.”

Mens McIlroy, 33, sagde, at han ikke har mistet respekten for Mickelson som spiller, og bemærkede, at han blev golfs ældste major-mester i en alder af 50 ved 2021 PGA Championship på Kiawa Island, kunne han ikke lide, hvordan Mickelson reagerede på hans træk. i LIV. Golf.

“Han vandt et stort mesterskab for 13 måneder siden, hvilket formentlig er et af højdepunkterne i hans karriere og et af de mest imponerende i golfhistorien,” sagde McIlroy. “Som golfspiller har jeg stor respekt for Phil. Jeg var skuffet over, hvordan han håndterede sine handlinger, men jeg tror, ​​han kom tilbage og viste noget anger over, hvordan han håndterede nogle ting, så jeg tror, ​​han lærte af det.

Mickelson skal konkurrere i US Open i denne uge, hans første start i USA, siden han missede cuts ved Farm Insurance Open i slutningen af ​​januar. Mickelson og 16 andre spillere, der deltog i det første LIV Golf-event i London i sidste uge, er blevet suspenderet fra PGA Touren.

“Hvem er jeg at sidde her og give Phil en lektion i, hvordan man gør noget?” sagde McIlroy. “Han havde en vidunderlig karriere. Han er sin egen mand. I denne uge er han blevet en stor spiller på banen. Er jeg skuffet over, at han valgte den vej, han fulgte? Skuffet, men jeg har stadig stor respekt for ham.«

McIlroy virkede mest skuffet over, at flere spillere tidligere lovede PGA Tour-loyalitet, bl.a Dustin Johnson, Bryson DeChambeau såvel som Pat Perezændrede mening. Ved Genesis i februar sagde McIlroy, at LIV Golf så “død ud i vandet”, efter at mange af de bedste golfspillere sagde, at de ikke ville forlade PGA Tour.

“Jeg tror, ​​jeg tog mange spillere for pålydende værdi,” sagde McIlroy, en firedobbelt verdensmester, hvis sejre inkluderer 2011 US Open. »Jeg tror, ​​det er her, jeg tog fejl. Du havde folk, der var engagerede i PGA Touren, og det var det, udtalelserne blev fremsat om. Folk har opgivet det, så jeg tror, ​​jeg tog det for pålydende. og jeg tog fejl.”

McIlroy sagde, at han forstår, hvorfor familier og venner til ofrene for angrebene den 11. september 2001 ville være kede af, at Mickelson og andre spillere accepterer hundredvis af millioner af dollars i signeringsbonusser fra Saudi-Arabien-finansierede LIV Golf. Statens Investeringsfond.

Osama bin Laden og 15 af de 19 flykaprere var saudier.

“Ja, selvfølgelig ved jeg det,” sagde McIlroy. “Jeg tror, ​​at alt, hvad der følger med det [LIV Golf] turné, det legitimerer deres plads i verden, og jeg er sikker på, at ikke alle saudiere er et dårligt menneske. Vi taler om det på sådan en generaliseret måde. Jeg har tilbragt meget tid i Mellemøsten, og langt størstedelen af ​​de mennesker, jeg har mødt der, er meget, meget gode mennesker, men der er dårlige mennesker overalt. De dårlige mennesker, der kom fra den del af verden, gjorde helt forfærdelige ting.”

Mens McIlroy sagde, at det er svært at adskille sport fra politik og “beskidte penge fra rene” i dagens verden, forstår han, hvorfor 9/11-overlevende og ofres familier er kede af det.

“Verden er meget forvirrende lige nu,” sagde McIlroy. »Jeg har bestemt sympati med disse familier, og jeg kan ikke forestille mig det. Jeg har venner, der mistede folk den 9/11, og det er virkelig en tragedie. Jeg sympatiserer med disse familier, og jeg forstår selvfølgelig deres bekymring og frustration over dette. alle.”

McIlroy, som er en mangeårig ven og tidligere Ryder Cup-holdkammerat med Jan Poulter, Lee Westwood såvel som Graeme McDowellsom i sidste uge deltog i det første LIV Golf-event i London, sagde ikke, at de var involveret i sportshvidvaskning for saudierne.

“Jeg tror ikke, de er involveret i det her,” sagde McIlroy. “Se, alle har valget om at spille, hvor de vil spille, og de har taget beslutningen. Min far sagde til mig for lang tid siden, “Når du har redt din seng, ligger du i den,” og de’ Vi redede deres seng. Det er deres beslutning, og de må leve med det.”

McIlroy, i det mindste for øjeblikket, ser ikke ud til at være villig til at slutte sig til dem.

“Fordi jeg tror, ​​det er den rigtige ting at gøre,” sagde McIlroy. “PGA Touren blev skabt af folk og tourmedlemmer, der kom før os, som f.eks Jack Nicklaus, Arnold Palmer. De skabte noget og arbejdede hårdt på noget, og jeg hader at se, hvordan alle de spillere, der kom før os, og alt det hårde arbejde, de har lagt i, bare ikke betyder noget.”

Add Comment