Sage Steel beskæftiger sig følelsesmæssigt med PGA Championship-katastrofe

Sage Steele blev bragt til tårer på SportsCenteret onsdag, da hun forklarede, hvordan hendes liv “blødte til [her] øjne” efter John Rams golfbold ramte hende i ansigtet ved PGA Championship i sidste måned.

Steele, som vendte tilbage til ESPN-showet efter tre ugers bedring, sagde, at operationen og “masser af makeup” dækkede over hendes skader, inklusive en manglende tand.

“Det er utroligt, hvor hurtigt livet kan ændre sig på den rigtige måde. Det ene minut er du på banen og ser bare uskyldigt fantastiske golfspillere spille, og det næste er du på jorden i smerte med hele dit liv blinkende for dine øjne, du er bange for at forsøge at finde ud af, hvad fanden lige skete. ” sagde Steele, som brød sammen, da hun takkede sin SportsCenter-medvært Matt Barry for at holde sig ved hendes side under hele prøvelsen, som hun sagde var “måske det laveste punkt” i hendes liv.

“Så snart jeg ramte jorden, vidste jeg ikke, hvad der skete, jeg var så bange,” sagde hun. “Jeg har brug for, at folk kender til det her. Jeg er på jorden, et rod, som du så, jeg kiggede bare på Matt og sagde: “Vær venlig ikke at forlade mig.” Jeg tog fat i din ankel med min blodige hånd og sagde: “Vær venlig ikke at forlade mig.”

Sage Steel bliver følelsesladet
Sage Steele begejstret i Sportscenteret
ESPN

Steele fortalte, at Barry hjalp med at lægge hende på en båre og senere besøgte hende på hospitalet, hvor hun jokede med, at parret tog “virkelig ulækre billeder” af hende i sengen med hendes mund blodig.

Steele tilføjede, at Barry “skød” tv-kameraerne fra at fange scenen. frygtelig hændelse.

“Du kan tale med ham, Matt,” sagde Steele og takkede sine venner, familie og støtter for de gode ønsker. “Jeg føler mig som den lykkeligste person i verden, der stadig er her og stadig står her efter for tre uger siden i morgen.

“Jeg er nødt til at takke min tandlæge, som nu er min bedste ven i verden, Matt Keefe fra Canton Valley Dental. [in Connecticut] … Vi har lang vej igen. Der er meget mere, der skal gøres. I det sekund, jeg stod af det fly, var han der, og jeg ville bestemt ikke være der uden ham.”

Barry sagde, at Steele tog hittet “som en mester”.

Sage Steele husker at blive slået ud af John Rahms drive ved PGA Championship.
Sage Steele husker at blive slået ud af John Rahms drive ved PGA Championship.
ESPN

“Forresten, du er fast med mig for livet, uanset hvad der sker, hvor vi alle ender professionelt, personligt, du er her med mig for livet,” sagde Steele.

Stålet er stadig i midten hendes retssag mod ESPN og moderselskabet Disney i forbindelse med de omstændigheder, hun angiveligt befandt sig under forlod Idrætscentret i slutningen af ​​sidste år.

I retssagen hævder Steele, at hun blev gengældt for kommentarer, hun kom med om virksomhedens vaccinemandat på Jay Cutlers podcast i september sidste år, og at virksomheden overtrådte både hendes kontrakt og hendes ret til ytringsfrihed.

Steele er blevet på ESPN siden retssagen blev offentliggjort i april.

Leave a Comment