Serena Williams håber på et bedre Wimbledon-resultat end sidste år på grund af en skade

LONDON — Serena Williams sagde, at hun var motiveret til at spille på Wimbledon i år for at sikre, at hendes sidste minder om mesterskabet ikke forsvandt på grund af en skade, som hun blev tvunget til at gøre i første runde sidste år.

Williams, 40, har ikke spillet en konkurrencedygtig singlekamp siden sidste års kamp mod første runde Alexandra Sasnovich. Der fik hun en overrevet baglår, efter hun gled på centercourten under første sæt og måtte læne sig tilbage med sine skader.

Hun håbede oprindeligt at vende tilbage til US Open, men endte med at holde en lang pause fra sporten. Men den 14. juni annoncerede hun, at hun ville spille på Wimbledon det år, og vendte tilbage til konkurrence tennis i sidste uge, da hun spillede double med Ons Gill i Eastbourne.

Williams åbner sit Wimbledon-mesterskab mod Harmoni Tang og sagde, at en vigtig motivationsfaktor for hende til at konkurrere her var, at hun havde friske minder fra stedet efter at have været igennem sorgen efter pensionering sidste år.

“Ja, for at være ærlig, det var en stor motivation,” sagde Williams. »Efter kampen sluttede, tænkte jeg altid på noget. Så det var en kæmpe motivation for det.

“Man ønsker aldrig, at nogen kamp skal ende sådan her. Det er virkelig uheldigt«.

Hun tilføjede: “Jeg følte, at sidste år var hårdt. Jeg følte, at jeg var traumatiseret det meste af året. Så rev jeg min baglår. hele oplevelsen var hård.

“Derfra prøvede jeg stadig at komme til New York. Jeg gav alt, hvad jeg kunne, bare hver dag forberedte jeg mig eller prøvede at gøre det. lidt, indtil jeg lige kunne helbrede.”

På trods af hendes lange fravær ønskede Williams ikke, at hun skulle afsløre sine specifikke forventninger til Wimbledon i år. På spørgsmålet om, hvad hun håber at opnå her, svarede hun: “Jeg ved det ikke. Mine mål er høje, men jeg ved det heller ikke. Vi får se. Det vil jeg ikke svare på.”

Den syvdobbelte Wimbledon-singlemester sigter mod en 24. Grand Slam-singletitel ved dette års mesterskab, men på trods af et år væk, har hun altid håbet på at vende tilbage til endnu et skud mod herligheden. Hun tog beslutningen om at konkurrere forud for French Open, men forblev tavs indtil det Instagram-opslag.

“Jeg trak mig ikke tilbage,” sagde Williams. “Jeg havde bare brug for at helbrede fysisk, mentalt. Og, ja, jeg havde ingen planer, for at være ærlig. Jeg vidste bare ikke, hvornår jeg ville være tilbage. Jeg vidste ikke, hvordan jeg ville komme tilbage.

“Det er klart, at Wimbledon er så fantastisk et sted, og det fungerede bare.”

Leave a Comment