Serena Williams, Iga Swiatek er nævnt…

Den tidligere verdens nr. 1 Kim Clijsters blev bedt om at skabe sin ideelle spiller, og i den forbindelse nævnte hun Serena Williams og flere andre store mestre. Da hun blev spurgt om serven, sagde Clijsters, at hendes ideelle spiller ville være Williams serv.

Serenas, sagde Clijsters på US Open-podcasten ifølge Sportskeeda. Da Clijsters valgte at tjene Williams, fik hun hendes svar. “Måske tager jeg min. Måske er det denne. Jeg stolede bare på mit instinkt til at læse min modstanders serv, og jeg var meget tryg ved det.

Så lad mig bare beholde den tillid i dette skud,” sagde Clijsters. Når det kommer til forehand, ringede Clijsters til Ashleigh Barty. “Jeg mener, Ashleigh Barty er tæt på min ideelle tennisspiller,” sagde Clijsters.

“Lad mig bare gå måske en generation tilbage, og jeg vil gå med Steffis forehand, for i min barndom var det ligesom et slag, som jeg ville gøre. Jeg ville ønske, jeg havde fodarbejde, så jeg kunne løbe. vil bruge Steffis forehand.”

Clijsters nævnte også Iga Swiatek, Justine Henin, Martina Navratilova.

“Det er muligt, at Justine spiller med én hånd, jeg synes, det ville være rigtig sjovt at rippe som på kryds og tværs med en hånd fra venstre,” sagde Clijsters, da hun blev spurgt, hvis baghånd hun ville tage.

Når vi taler om volleys, nævnte Clijsters den tidligere ni-dobbelte Wimbledon-mester Navratilova. “Jeg spillede legender og spillede double mod Navratilova. Jeg mener, hun var allerede ældre, da jeg legede med hende, og hun var stadig utrolig.

Jeg vil vælge Martinas salver,” sagde Clijsters. Som afslutning tilføjede Clijsters Iga Swiateks mentale sejhed til sin ideelle spiller. Swiatek har vundet sine seneste 35 kampe og har absolut domineret de sidste fire måneder.

“Jeg tror, ​​jeg vil tage det, bare for at være som den nuværende spiller, vil jeg tage Iga,” bemærkede Clijsters. ”Ja, bare med det, hun har lavet det seneste år, især på det seneste. Bare det mentale aspekt af, at hun forbedrede sit spil til det, det er nu, og hvor meget dedikation og hvor meget passion og motivation og alt, hvad der kræves, og den mentale styrke, hun tager. Hun holder det bare sammen, ikke? Og ja, jeg tager den del af hende.”

Add Comment