Søde minder bugner med 1996 mester Annika Sorenstam i Pine Needles | LPGA

Det var slutningen på en historiebog, der virkede passende for en spiller, der ofte omtales som “Alle Tidernes Største”. Det sidste skud, som den 72-dobbelte LPGA Tour-vinder Annika Sorenstam landede i sin sidste US Women’s Open-præstation, præsenteret af ProMedica i 2008, var en hulørn på 18 par-5, et udråbstegn på en imponerende karriere. Eller det troede vi.

Sorenstam vender tilbage til US Women’s Open i denne uge efter at have fået en eliminering sidste sommer med sin sejr i US Open Women’s Senior Championship. Det bliver den 51-åriges 16. start, og hun nyder at gå rundt i Pine Needles Lodge og golfklubben og mindes de gode gamle dage med Peggy Kirk Bell og hendes sejr i 1996.

“Jeg har visse minder om at gå 18, det er sådan et specielt hul,” sagde Sørenstam. “Dette er den ikoniske slutning. Så var Peggy her og råbte “Heineken”, da jeg var færdig. Det har været en fantastisk uge. Jeg kom ind som forsvarende mester. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente og spillede bare rigtig, rigtig godt. Jeg var i zonen den uge.

Så meget har ændret sig for Sørenstam siden den dag i slutningen af ​​juni, men som konkurrent kunne hun ikke lade chancen for at spille et så meningsfuldt sted gå fra hende. Sidste gang fans så hende i konkurrence, spillede Sørenstam i Celebrity Division af Hilton Grand Vacations Tournament of Champions, hvor hun tabte i slutspillet til MLB-pitcher Derek Lowe. På grund af sit travle program får Sørenstam aldrig så meget tid, som hun gerne vil forberede sig til konkurrencen, men US Women’s Open har været en god motivator, og svenskeren ankommer til Southern Pines så forberedt som muligt til hårde tider. hovedtest.

“Du skal gøre kvalitet mere end kvantitet,” sagde Sorenstam. “Jeg har så mange ting, at jeg nu har brug for tid til at få mest muligt ud af det. Jeg spiller blå t-shirts derhjemme. Jeg spillede fra samme afstand. Da jeg spillede som senior, rykkede jeg lidt op, men jeg vidste, at det var det, jeg skulle. Men egentlig er fokus lige nu på, om jeg bare kan ramme fairways og greens og bare holde mig i form.”

Leave a Comment