Stuart Daulman: 10 sjoveste ting, jeg nogensinde har set (online) | Komedie

Advertisement

TIMEHej internet, det er mig, Stuart Doleman. Jeg ved, vi har været sammen i lang tid, og wow sikke en tid det har været. Det er bare… du har ændret dig. Som, det har virkelig ændret sig. Jeg husker de gange, hvor alt var nemt, hvor jeg skulle tjene tid med dig, og sørge for at fastnettelefonen var gratis. Dengang var du bare en kilde til information og underholdning, og du tog ikke alt, hvad jeg sagde, så og abonnerede for at bruge det imod mig eller få mig til at spilde tid og penge.

Og nu er du så… tilgængelig. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at jeg er kommet videre, men vi ved begge, at det ikke vil ende. Jeg er tilbage ved mine enheder på ingen tid og bladrer tankeløst igennem dem. Det er en endeløs løkke, og der er intet, vi kan gøre ved det. Jeg elsker dig Internettet, og jeg synes, det er på tide at tage vores forhold videre. Lad os bo sammen – jeg har lige ansøgt om et toværelses hus i Reservoiret med en smuk baghave. Det her bliver godt.

1. Brandbil handler ikke om Mitai

Denne lille skønhed blev sendt til mig af min ven Jade med samme humor. Vi har tidligere samarbejdet om en masse projekter, mest fordi vi sætter pris på den slags, tror jeg. Det er chokerende, sjovt og dumt. Det er en lastbil, og den synger. Intet betyder noget. (Og rytteren døde ikke.)

2. Come Over – fantastisk Tim og Eric show, godt stykke arbejde

Dette er en skitse af en karaokesang til en af ​​de mest inspirerende komedieduoer i de sidste 20 år. Dette er en virkelig smuk sang, som du kan bestille til karaoke-aftener (som jeg har gjort før). Hvis du synger det godt, vil du helt sikkert imponere dine venner og måske møde personen du drømmer om. Hvem ved?

3. Den der besat syngende ørred

Jeg fandt dette på en dyb YouTube-rejse for noget tid siden og har aldrig set mig tilbage. Fra start til slut vil denne video holde dig til at flytte ROFL hele vejen til latterbanken. Næste tak!

4. Slå aldrig disse toner

Lad os se det i øjnene gutter, vi har alle været Rick Rolls en eller to gange, men lad os tage et skridt tilbage et sekund og virkelig værdsætte denne sang, og hvor speciel den virkelig er. Og ligesom de bedste organiske materialer kan memes genbruges for evigt.

5. Denne falske Bannings-annonce

Xavier Michelidis har længe været en af ​​mine yndlingskomikere. Hans stand up-karakterer er berygtede, og denne skitse til at bytte ansigter, han lavede, er så sjov. Det er meget dumt og bør fejres.

6. Kings of Leon – Shred

Det er så skørt, jeg har set Kings of Leon plejede at spille koncerter, og jeg kan huske, at de var meget bedre, end de er nu. De må have haft fri. På trods af denne forglemmelse er jeg stadig fan. Især om deres gamle ting, der aldrig blev ødelagt af havet af traditionelle radioer, der præger vores gyldne landskab.

7. Ainsley Harriot (tidligere)

Jeg vil være den første til at indrømme, at internettet er et mærkeligt sted. Underligt, men også vidunderligt. Her er en redigering af tv-berømthedskokken Ainsley Harriot, der laver noget lækkert til os. Det er alt …

8. Kyle Mooney: Bror i det sydlige Californien deler sine følelser

Kyle Mooney er virkelig sjov. Dette blev gjort før han gjorde det på SNL. Brigsby Bear er en fantastisk uafhængig film, meget sjov, fjollet og morsom. Tjekke det.

9. Soundtrack til filmen “Interstellar”

Der er ikke noget sjovt i denne video. Jeg har netop valgt den for at fejre et af de bedste soundtracks, der nogensinde er lavet til en film, der ligger mit hjerte meget nært. Vi er ikke langt væk Interstellar er ved at blive en realitet, så hvorfor ikke slukke og forberede sig på fremtiden, for det kommer meget hurtigere, end vi tror.

10. Dette er en 10 timers video af Gandalf, der danser.

Har du nogensinde gået ind i din lokale elektronikbutik og gennemset computerafdelingen? Tjek fanen Om denne Mac? Nå, selvfølgelig ved jeg det. Og dette er den perfekte video til fuldt ud at teste computerens muligheder. Han har en fængende melodi og et kendt ansigt. Bemærk: Dette er også et fyrværkeri, som du kan bære til en fest og se, hvor længe det vil vare, før folk indser det. Harmløse pranks på venner er seje; det er virkelig med til at styrke relationer og efter de sidste par år er det lige hvad vi alle har brug for.

Add Comment