Tiger afslår ni-cifret LIV Golf-tilbud

Tiger Woods afviste et “uhyggeligt kæmpestort” tilbud om at blive medlem af LIV Golf, ifølge splinterkædens energiske CEO Greg Norman.

Den to gange major-mester berørte en række emner og postede en række gribende citater i en nylig Washington Post-profil, hvilket måske mindskede virkningen af, hvad der normalt ville have været en udstilling om Woods. Ifølge Norman blev Woods’ repræsentanter tilbudt en “høj ni-cifret” aftale, selvom det er sikkert at antage, at det aldrig blev alvorligt overvejet.

Indsatsen for Woods i alt-tour-oprøret er højere end de fleste, især i betragtning af hvor ringe hans spillemuligheder har været siden hans rollover-styrt i februar sidste år. Han har været standhaftig i sit engagement i PGA Touren og anerkendt det sted, han hjælper ham med at indtage i sportens historiske annaler. Og i overensstemmelse hermed roste kommissær Jay Monahan Woods som en villig fakkelbærer i et notat, der blev rundsendt til medlemmerne torsdag, og som annoncerede suspensionen af ​​LIV Golf-afhoppere.

“Denne uges RBC Canadian Open er et glimrende eksempel på, hvad du har skabt med PGA Touren: et fantastisk felt, en dedikeret sponsor, udsolgte gæstfrihedstilbud, rekordstort publikum og global rækkevidde,” skrev Monahan. “Disse elementer er en del af Tourens DNA, skabt af folk som Jack og Arnie, støttet af Tiger og utallige andre, hvis arv er uløseligt forbundet med hinanden og til PGA Touren. Denne kollektive arv kan ikke købes eller sælges.”

Da han blev spurgt om det Saudi-støttede oprør i PGA Championship og rollen som rivalen Phil Mickelson i det, var Woods overraskende overstrømmende.

“Du ved [Phil Mickelson] han har sin egen mening om, hvor han tror, ​​golfspillet vil gå hen,” sagde Woods. ”Jeg har min egen mening om, hvordan jeg ser golfspillet, og jeg støttede Touren, og min fond har været vært for Touren i flere år. Jeg tror bare, at Jack [Nicklaus] og Arnold [Palmer] hvad vi gjorde, da vi startede touren, brød væk fra PGA of America og skabte vores tour i ’68 eller ’69, et eller andet sted, jeg tror bare, der er en arv i det.

“Jeg har spillet her i et par år nu i årtier, og jeg synes, det er en arv. Jeg synes stadig, at Touren har så meget at byde på, så mange muligheder. … Jeg forstår forskellige synspunkter, men jeg tror på arv; Jeg tror på store mesterskaber; Jeg tror på store begivenheder, sammenligninger med historiske personer fra fortiden. Der er mange penge her. Turen vokser. Men det er ligesom enhver anden sport. Det er ligesom tennis. Du skal gå der og tjene det. Du skal gå der og spille for det. Vi har mulighed for at gå videre og gøre dette. Det er bare ikke garanteret på forhånd.”


Leave a Comment