Tiger Woods vil så gerne slå os, og det vil jeg også

Advertisement

Tiger Woods er klar til test på St. Andrews. Selvom mange ikke vidste, om Woods ville være med til Open, besluttede han sig for at komme og virker motiveret som aldrig før. Konkurrenterne er bange for ham, men de håber, at han ikke er i den bedste form.

Den forsvarende mester Collin Morikawa talte om Woods og er glad for at have så stort et navn i turneringen. “Jeg tror, ​​at hver gang jeg kan se ham, hver gang nogen af ​​os kan se ham, skal vi sætte pris på det, for vi ved ikke, hvor mange gange han vil spille her.

Han kan spille alene. Han kan spille 10. Hvem ved? Hver gang du kommer tæt på nogen, der har idoliseret dem så længe, ​​er det fantastisk,” sagde Morikawa, citeret af Skysports. “Al den kærlighed, I giver ham, han vil så dårligt slå os, og det vil jeg også.

Jeg fortæller ham dette. Jeg er sikker på, JT [Justin Thomas] fortæller ham dette hver dag. Han er sådan en konkurrent, og det er fantastisk ved ham.”

Tiger Woods og hans form

På trods af alt, hvad der er sket med ham, giver Tiger Woods ikke op på sin største kærlighed.

Han er fokuseret på fremskridt, han vil til enden, men spørgsmålet er, om han er 100% klar. Mange er skeptiske, men lad os vente. »Selvom han gik igennem alt, hvad han gik igennem. Jeg ved, at han kæmper med det.

Jeg talte med ham for et par måneder siden om alt, hvad han skal gøre for bare at gå hver dag, det er fantastisk. Det viser dig bare, hvor meget mod og beslutsomhed han har brug for for at komme tilbage på toppen og vinde endnu en turnering. Jeg forstår fuldstændig hvorfor.”

Justin Thomas havde også noget at sige. “Han mindede mig mange gange om, at han havde planlagt at slå mig her i denne turnering i lang tid,” sagde Justin Thomas.

Add Comment