Tony Award nomineret Arnulfo Maldonado deler stolthed og glæde i sit hjørne af internettet

Her hos Mozilla er vi de første til at indrømme, at internettet ikke er perfekt, men vi er også hurtige til at påpege, at internettet er ret forbandet magisk. Internettet åbner døre og muligheder, giver folk mulighed for at komme i kontakt med andre og giver alle mulighed for at finde deres plads – deres hjørner på internettet. Hver af os har en internethistorie, der er værd at dele. I My Corner of the Internet taler vi med folk om de online-pladser, de ikke kan få nok af, som vi bør spare på. Lomme at læse senere, og hvilke sider og fora der har formet dem.

Da Pride finder sted i juni, introducerer vi i denne måned LGBTQ+-ledere som en del af vores Mit internethjørne serie. I næste afsnit fortæller den Tony Award-nominerede Arnulfo Maldonado om sine inspirationer, sin nostalgi for MySpace, og hvordan han bruger Pocket til at fordybe sig i en speciel verden for at kunne skabe teatralske kulisser.

Hvad er dit yndlingshjørne på internettet?

Når jeg har brug for lidt tilfældig inspiration, tjekker jeg BUOOOO til designinspiration.

Hvad er et dybt internetdyk, som du ikke kan vente med at vende tilbage til?

Hvornår Radiohead offentlige bibliotek debuterede for første gang, indså jeg hurtigt, at jeg kunne se den i timevis. Og selvom jeg ikke har dykket dybt endnu, ser jeg frem til en doven søndag eftermiddag, hvor jeg bare kan udforske alle aspekter af denne side. Det er et virkelig kurateret websted med alt hvad der er relateret til Radiohead, inklusive gamle live-shows og musikvideoer.

Hvilken fane i din browser fortryder du altid at lukke?

Jeg bruger ofte Pinterest til billeder til arbejdet. Og jeg har altid en million faner med forskellige kaninhuller åbne Pinterest-faner, fordi hver enkelt har noget eller meget af noget, der Kan føre til andre interessante visuelle effekter. Så hver gang jeg lukker en, føler jeg, at jeg lukker endnu et dybt kaninhul.

Hvilken LGBTQ+ person er aktiv online og er en rollemodel for dig?

Jeg blev især slået af de historiske queer Instagram-konti, der fortæller om queerismens historie i film og kunstarter som f.eks. @queer.cinema.archive en fra min yndlingskunstner foundation @felixgonzaleztorres.foundation.

Hvad kan du ikke stoppe med at tale om online lige nu?

MÆRLIG løkke på Broadway – det sociale medieteam er begejstret, når det kommer til showets daglige indhold, især dets Twitter omgange. Også interessant er Twitter-beskrivelsen, der udelukkende er dedikeret til, om Tyler Perry ringede. Tyler så en mærkelig løkke‘ – glæder mig til den dag, hvor tweetet bliver til: JA!

Hvad var det første onlinefællesskab, du oprettede forbindelse til?

Sandsynligvis tidlig 00’er musikopslagstavler og MySpace, da jeg er meget stolt af min kuraterede hjemmeside. Jeg er sent ude til LiveJournal, så jeg har aldrig lavet indhold til det, men jeg nød virkelig at dykke dybt ned i mange LiveJournal – det var som at få adgang til folks dagbøger.

Hvilke artikler og videoer har du i din lomme og venter på at blive læst/set lige nu?

Jeg udvikler mig produceret af Quiara Alegria Hudeserindringsbog, MY BROKEN TONGUE (Forfatter til IN THE HEIGHTS, samt det Pulitzer-prisvindende teaterstykke, WATER ON A SPOON) i efteråret på Signature Theatre og dette ReVista artikel noget jeg skulle læse for at hjælpe mig med at komme ind i verden. Showet berører ikke rigtig santeria, men santeria var en meget vigtig del af Kiaras liv, da hun voksede op i Philadelphia. Endnu at læse er The New York Times artikel om et potentiale Basquiat-forfalskninger præsenteret på Florida Art Gallery.

Hvis du kunne skabe dit eget hjørne af internettet, hvordan ville det så se ud?

Det vil dække alle aspekter af mine interesser: teater/performance/visuel kunst/musik, men vil have en konstant skiftende liste over værker af forskellige kunstnere.

Arnulfo Maldonado blev for nylig nomineret til en Tony Award for bedste scenedesign for Michael R. Jacksons The Strange Loop, som i øjeblikket spiller på Lyceum Theatre på Broadway. Derudover modtog han Årets Obie 2020 for fremragende håndværk i scenografi samt en Special Award Obie som en del af det kreative team bag den Pulitzer-prisvindende off-Broadway-produktion af Loop Strange. Andre bemærkelsesværdige værker er Broadway: Trouble in the Mind (American Airlines Theatre). Off-Broadway: A Case for the Existing of God (Firm Theatre); Wish You Were Here, Selling Kabul, Dance Nation (The Playwrights’ Horizons); Nollywood Dreams, Schoolgirls eller… (MCC Theatre), Sugar in Our Wounds (MTC, Lucille Lortel Award – Outstanding Stage Design), One of Two (nyt band) og To My Girls (Second Stage). Arnulfo er modtager af Princess Grace Faberge Theatre Award og flere gange nomineret til Henry Hewes Design Award.

Gem og opdag de bedste artikler, historier og videoer på nettet

Få en lomme

Add Comment