Tony-nominerede for internettrolde og ukvalificerede kritikere, usikkerhed, største problemer og mere

Hun har en af ​​de store musikalske roller, men Marian i Musik mand var ikke engang tændt Sutton Fosteren ønskeliste.

“Da jeg først blev kontaktet for omkring tre år siden for at spille den, var min første reaktion: ‘Hvad? Hvorfor?” Jeg forstod det ikke. Det gav ingen mening for mig,” indrømmer skuespillerinden i det seneste nummer af EW. Prisvinder podcast. “Jeg kunne nok vælge 20 personer mere, før jeg kommer til mig, men jeg tror, ​​hun også var spændende, fordi hun ikke var i mit styrehus.”

Hun tilføjer: ”Jeg var næsten sikker på, at jeg ville blive fyret. Jeg vidste bare ikke, hvordan tingene ville gå.”

Det fungerede faktisk godt. Foster, der allerede har to Tony Awards, opnåede sin syvende karrierenominering for sit arbejde i produktionen. Hun er ikke den eneste Prisvinder podcast: Hun får selskab af andre nominerede Jesse Williams (skuespiller i hovedrollen, trække mig ud), Tracey Letts (bedste spil, minutter), Camille A. Brown (iscenesætter og koreograf, For de farvede piger, der overvejede selvmord / Når regnbuen løber tør) og Michael R. Jackson (bog med musik og originale partiturer, mærkelig sløjfe).

Pris - Tony nominerede

Pris – Tony nominerede

Selvom Jacksons show, som har været i forskellige versioner og under udvikling i omkring 16 år, har modtaget flest nomineringer i år (11), betyder det ikke, at alle reaktioner har været positive. Og han indrømmer, at han har “nogle masochistiske tendenser, hvor jeg læser alle kommentarerne,” hvoraf mange er fra teatergængere, som simpelthen ikke har noget at sige.

“Jeg er besat af forståelse hvordan folk tænker over tingene. Jeg er ligeglad hvilken slags de tænker, men hvordan,” forklarer Jackson. “Men det, jeg indså, jo mere tid jeg brugte i al den snak, er, at det bare var noget slemt. Jeg er fan af de værste kommentarer, men jo længere tid jeg tilbragte der med folk, der snakkede lort om mig, jo længere tid… hvordan deres tanker var ikke intellektuelt interessante for mig.”

Williams tur trække mig ud markerer ikke kun hans Broadway-debut, men også hans scenedebut, et job han betragter som mere befriende end tv og film, “hvor vil du sige [the lines] en dag, og du siger aldrig [them] nogensinde i dit liv,” siger han. “Jeg er lige begyndt at se det som en reel mulighed for at grave og bygge og lege… Det fortsætter med at være, ærligt talt, hver aften en livslektion i at give slip. Måske virkede denne scene funky. Måske følte jeg, at jeg faldt derfra et øjeblik. Jeg slår ikke mig selv op og lader den dominere i de næste fem scener. Jeg er ny her. Det er vel begynderfejl, men jeg nyder at være studerende, og jeg elsker at være aktiv i læring. Jeg kan godt lide at føle mig i live, bearbejde ny information og stille spørgsmål. Så det her er en drøm.”

Jesse Williams i Take Me Out

Jesse Williams i Take Me Out

Joan Marcus Jesse Williams i Take Me Out

Lettisk spil minutter var en af ​​dem, der blev sat i bero på grund af coronavirus-pandemien, men før alle produktioner blev lukket, gik dets show gennem forhåndsvisninger i Chicago og vandt Pulitzer-prisen (hans tredje til dato). Men det er det første værk, han skrev, hvor han også spiller. “Der er en mærkelig splittelse i gang, når jeg er med i showet, jeg spiller showet, men jeg er også meget vidende om showet som showskribent eller spiller/manager eller sådan noget.” siger scene- og skærmveteranen. »Det er en meget mærkelig holdning. Jeg har aldrig været i det før. Så det føles helt nyt for mig.«

Brown siger, at problemet med hendes iscenesættelse af hendes genoplivning, instrueret og instrueret af en sort kvinde for første gang i 67 år (Katherine Dunham var den sidste), var, hvor elsket Ntozake Sanges originale historie var. “Selvom det er 40 år siden, det har været på Broadway, har det været en film, det har været utallige gentagelser,” siger Brown. “Så i starten var jeg nødt til at gå af vejen, fordi jeg var bange, ‘Nå, hvad skal jeg lægge i det her? Der har været så mange mennesker før mig, der har gjort dette, hvad skal jeg sige? Og jeg måtte bare slette det og sige: “Camille, bare skriv det på den måde, du ser poesien på, og dyk bare ned i det, og fortæl din sandhed i det.” Så udfordringen var ikke at komme i vejen for mig og også prøve at gøre noget så vigtigt som Til farvede piger.”

Du kan lytte til hele afsnittet Prisvinder under. EW-seniorforfatter Maureen Lee Lenker slutter sig til værten Jerrad Hall med sine forudsigelser i flere kategorier til Tony Awards (kommer den 12. juni), og hvad der stadig gør ondt i år.

Lær mere fra E.W. Prisvinder, med eksklusive interviews, analyser og vores podcast fordyb dig i alle højdepunkterne fra årets bedste på tv.

Relateret indhold:

Add Comment