UFC-stjernen Rafael Fiziev udfordrer Rafael Nadal efter sidste kamp

Advertisement

Mixed martial arts fighter Rafael Fiziev betragter sig selv som “den bedste Rafael” i denne sport og udfordrede Rafael Nadal til en duel. Fiziev, 29, kæmpede lørdag aften, da han mødte Rafael dos Anjos i UFCs letvægtsdivision.

Fiziev vandt kampen ved at slå Dos Anjos ud i femte runde med et slag. Efter kampen udfordrede Fiziev Nadal. “Nu vil jeg igen udfordre, hvem der er den bedste Rafa i denne sport. Rafael Nadal, kom her, kom her,” sagde Fiziev.

Fiziev – Nadal: Hvem er den bedste Rafa i sport

I UFC har Fiziev en rekord på 12-1. Ni af hans 12 sejre var på knockout, og det er sikkert at sige, at Fiziev er stjernen i sin division.

Ikke desto mindre er Nadal anerkendt som en af ​​de største atleter i sportens historie. Nadal vil højst sandsynligt ikke svare Fiziev, fordi han har vigtigere ting at gøre. I Wimbledon nåede Nadal semifinalen, inden han måtte tabe til Nick Kyrgios med en maveskade.

“Desværre, som du forstår, hvis jeg er her, må jeg trække mig fra turneringen, ikke?” Det sagde Nadal på et pressemøde torsdag i Wimbledon. “Som alle så i går, døjer jeg med ondt i maven.

Selvom jeg mange gange i min karriere har forsøgt at fortsætte med at konkurrere under meget vanskelige forhold, så synes jeg i dette tilfælde, at det er indlysende, at hvis jeg fortsætter, vil skaden blive mere og mere alvorlig. Det er hvad jeg kan sige nu.

Jeg er meget ked af at sige dette.” Nadal kom til Wimbledon i håb om at vinde sin tredje Grand Slam-titel i sæsonen og løfte sin første Wimbledon-titel siden 2010. Nadal gjorde betydelige fremskridt i Wimbledon, før en maveskade afsluttede hans kampagne.

Add Comment