Vægttabshistorie: “Jeg havde et glas sund smoothie før aftensmaden og trænede cardio, styrketræning for at tabe 27 kg”

– Smoothies fremskynder ikke kun vægttab, men gør også underværker for hud, hår og hjælper med afgiftning.

– Det er vigtigt at prioritere indtaget af proteiner, fibre og C-vitamin i din kost.

– Fjern fuldstændig slik og kulsyreholdige drikkevarer fra din kost.

– Drik varmt vand i stedet for almindeligt/koldt vand.

– Aftensmad indtil kl. 19.00.

– Gør hvad du kan lide. – Vær aktiv hele tiden, og du behøver ikke gå i fitnesscenter. Sæt mål for dig selv og forkæl dig selv, når du når dem. Bliv ved med at prale og prale…

– Det handler ikke om at spise mindre; om ordentlig ernæring!

Hvordan forbliver du motiveret?: Hver morgen, når jeg ser ændringer på min skala, presser det mig til at holde ud. Mit tøj passede mig ikke særlig godt, men nu, efter at have tabt mig, kan jeg trygt og stolt gå til enhver modebutik uden at begrænse mit valg. For mig er dette en stor motivation til at fortsætte med at arbejde bedre.

Hvordan sikrer du, at du ikke mister fokus?: Jeg må indrømme, at det i begyndelsen var meget svært for mig at beslutte mig for at følge en stram tidsplan og implementere disse sunde ændringer i min livsstil. Jeg fulgte dog denne rutine i 1 måned og så mange positive ændringer i min krop, energiniveau og humør, jeg har siden vænnet mig til denne rutine, da fordelene opvejer indsatsen.

Add Comment